Τι είπε ο Κ.Μητσοτάκης με τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας τηλεφωνικά με τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό Μοχάμεντ Στάγεχ, επιβεβαίωσε τους μακροχρόνιους δεσμοούς φιλίας μεταξύ των δύο λαών. Στο επίκεντρο βρέθηκαν και οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο και την κλιμάκωση της τουρκικής παραβατικότητας καθώς και τα επόμενα βήματα στη Διαδικασία Επίλυσης του Μεσανατολικού. Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε […]

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας τηλεφωνικά με τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό Μοχάμεντ Στάγεχ, επιβεβαίωσε τους μακροχρόνιους δεσμοούς φιλίας μεταξύ των δύο λαών.


Στο επίκεντρο βρέθηκαν και οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο και την κλιμάκωση της τουρκικής παραβατικότητας καθώς και τα επόμενα βήματα στη Διαδικασία Επίλυσης του Μεσανατολικού.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τις πάγιες θέσεις της Ελλάδας, που αποτελούν και θέσεις της ΕΕ, υπέρ της λύσης των δύο κρατών, που θα συμβιώνουν ειρηνικά, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και με τις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Τέλος, προσκάλεσε τον Παλαιστίνιο πρωθυπουργό να επισκεφθεί την Ελλάδα, όταν οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί