«Θύελλα» στην Βουλή με τα «δεξιά κόμματα»! Παλαιά Διαθήκη για την πρωτοκαθεδρία – ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή τα ομόφυλα ζευγάρια!!!

Χαμός ανάμεσα στην Ελληνική Λύση και την Νίκη επικράτησε στην Βουλή!

Αφορμή στάθηκε η υποβολή αιτήματος  διεξαγωγής ονομαστικής ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Πλην ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, κανένα άλλο κόμμα δεν διαθέτει τους 15 βουλευτές προκειμένου να κατατεθεί το σχετικό αίτημα και συνεπώς μόνο με… σύμπραξη κομμάτων θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.

Η Ελληνική Λύση ζήτησε την σύμπραξη των υπολοίπων, λεγόμενων «δεξιών» κομμάτων για να φτάσει ο αριθμός των βουλευτών!

Ωστόσο, η Νίκη κατέθεσε το δικό της αίτημα, προκαλώντας την οργή της Ελληνικής Λύσης, η οποία κατηγόρησε το κόμμα της Νίκης λέγοντας «Ου κλέψεις» για να πάρει την απάντηση: «Αυτό είναι Παλαιά Διαθήκη! Εμείς σας απαντάμε με την Νέα: Μη κρίνετε ινά μην κριθείτε»!

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κώστας Χήτας, μετά την πρόταση της Νίκης είπε: «Ου κλέψεις. Να έρχεσαι μετά από 36 ώρες, να κάνεις το ίδιο πράγμα και να καταθέτεις πρόταση σημαίνει ότι σε ενδιαφέρει μόνο το δικό σου κόμμα. Η αίτηση της ονομαστικής θα έπρεπε να κατατεθεί το πρωί της Τετάρτης. Προς τι η χρονική πρεμούρα; Να ενωθούν όσοι θέλουν από κοινό καλό της πατρίδας. Το γεγονός είναι ότι το κάνετε σήμερα είναι μικρόψυχο πολιτικά. Εμείς έχουμε συνείδηση μας ήσυχη».

«Μερικά γίνονται προς εντυπωσιοθηρία και επίδειξη. Θα σας θύμιζα το μη κρίνετε για να μη κριθείτε. Υποτίμηση και μείωση ακούμε από σας, με χαρακτηρισμούς όπως ο δασκαλάκος», απάντησε ο κ. Νάτσιος.

Από την πλευρά τους οι Σπαρτιάτες δήλωσαν πως θα στηρίξουν την πρόταση της Νίκης και όχι της Ελληνικής Λύσης, λέγοντας ότι «από την στιγμή που το αίτημα απευθύνεται σε όλα τα κόμματα που διαφωνούν με το νομοσχέδιο και όχι σε όλους πλην Λακεδαιμονίους, όπως έλεγαν κάποιοι, εμείς δηλώνουμε ότι θα συνυπογράψουμε το αίτημα της Νίκης. Επιτέλους, όλοι μας να ψηφίσουμε ανάλογα με τις θέσεις μας και όχι άλλα να λέμε και άλλα να πράττουμε».

Σε μια τέτοια περίπτωση, η Ελληνική Λύση θα έχει χάσει την μάχη της πρωτοκαθεδρίας των μικρών «δεξιών» κομμάτων!

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί