Θρίλερ με την απαγωγή της 10χρονης- Eρωτηματικά για τις ναρκωτικές ουσίες- τι λέει ο αδελφός της (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ερωτήματα που παραμένουν στην υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη είναι πολλά κι αναμένουν απαντήσεις. Η κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να είναι εκείνη που πλησίασε το κορίτσι και πληροφορίες αναφέρουν πως ανήκει στο ευρύτερο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του παιδιού αναζητείται. Σύμφωνα με πηγές των διωκτικών Αρχών, εξετάζεται η […]

Τα ερωτήματα που παραμένουν στην υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη είναι πολλά κι αναμένουν απαντήσεις.

Η κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να είναι εκείνη που πλησίασε το κορίτσι και πληροφορίες αναφέρουν πως ανήκει στο ευρύτερο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του παιδιού αναζητείται.

Σύμφωνα με πηγές των διωκτικών Αρχών, εξετάζεται η εκδοχή η γυναίκα αυτή να βρίσκεται σε άλλη πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου πιθανότατα έχει διαφύγει μετά την απελευθέρωση της ανήλικης.

Ποια τα ερωτηματικά στην υπόθεση της απαγωγής της Μαρκέλλας

Ο λόγος για τον οποίο τελικά εγκατέλειψαν τη 10χρονη μετά την απαγωγή και γιατί στο αίμα της 10χρονης εντοπίσθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Ένα κοκτέιλ ψυχοτρόπων ουσιών είχε χορηγηθεί στο 10χρονο κορίτσι, που σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν ηρεμιστικά χάπια σε συνδυασμό με κοκαΐνη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα ηρεμιστικά χάπια που δόθηκαν στην ανήλικη προκαλούν αμνησία και μείωση των αναστολών. Η κοκαΐνη από την άλλη, κρατά σε εγρήγορση τον οργανισμό, ώστε να μην πέσει σε λήθαργο.

Έρευνα στο οικογενειακό περιβάλλον
Σε εξέλιξη επίσης βρίσκεται έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο της μικρής μαθήτριας, ώστε να εκτιμηθούν οι συνθήκες διαβίωσης του παιδιού.

Στο πλαίσιο των ερευνών κλήθηκε να καταθέσει στην εισαγγελέα Ανηλίκων ο μεγάλος αδελφός της ο οποίος φέρεται να διεκδικεί την επιμέλεια της 10χρονης.

Σύμφωνα με αυτά που είπε στους δημοσιογράφους ο αδερφός της, όλα «δείχνουν» πως κάτι συμβαίνει στο οικογενειακό περιβάλλον και γι’ αυτό ερευνώνται όλα τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος της μικρής Μαρκέλλας.

Όπως έχει πει ο αδελφός της 10χρονης:«Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο υπεύθυνος, ούτε αν είναι συγγενής μου, ούτε τίποτα. Η αδερφή μου έχει περάσει μαρτύρια, και ακόμα περνάει. Δεν έχει έρθει στο σπίτι της, δεν την έχω δει. Εγώ θέλω να γυρίσει στο σπίτι. Αν δεν είναι το οικογενειακό περιβάλλον, θα την πάρω εγώ στο σπίτι μου», δείχνοντας πως γνωρίζει ότι η αδερφή του έχει περάσει δύσκολα.

Η δικηγόρος του αδερφού της Μαρκέλλας, ρωτήθηκε για το αν ο αδερφός της 10χρονης της έχει μιλήσει για το τι συμβαίνει στην οικογένεια και ανέφερε πως το κορίτσι επί της ουσίας ζει με την γιαγιά της και όχι με την μητέρα της, ενώ εκτιμά ότι κάτι συμβαίνει που ακόμη δεν της έχει πει ο πελάτης της, αλλά θεωρεί πως θα το πράξει όταν έρθει η ώρα να καταθέσει στην αστυνομία.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί