Θρίαμβος Κασσελάκη, ποιοί τον έκαναν πρώτο!!! «Πρωθυπουργική» παρέμβαση αμέσως μετά – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Κουμουνδούρου βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη νίκη του στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για πρόεδρο στην μετά Τσίπρα εποχή.

Προέβη σε δηλώσεις στις οποίες πρώτα αναφέρθηκε στην τραγωδία της Λιβύης με τους Έλληνες νεκρούς στρατιωτικούς τους οποίους χαρακτήρισε, «ήρωες της κοινωνίας μας» και μετά αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα.

«Παρακολουθούμε την κατάσταση με τον ναύαρχο, ας ελπίσουμε ό,τι καλύτερο για τους αγνοούμενους».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εσωκομματική διαδικασία λέγοντας πως η συμμετοχή στην κάλπη ήταν απρόσμενη. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές όχι μόνο αυτούς που συμμετείχαν στην καμπάνια μου αλλά και σε όσους ήταν σε όλες τις επιτροπές. Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα για να αποκτήσει σύντομα η χώρα προοδευτική κυβέρνηση ο τόπος», είπε ο κ. Κασσελάκης.

Όπως συνέχισε, «ο κόσμος την πρώτη εβδομάδα μου έλεγε να αντέξεις, αναφερόμενος σε όλες τις επιθέσεις που δεχόμουν, ενώ στη δεύτερη εβδομάδα μου έλεγαν πως είμαι η ελπίδα τους. Δεν είμαι μόνος μου, είμαστε όλοι μαζί ελπίδα. Την επόμενη Κυριακή πρέπει να επιστρέψουμε στις κάλπες, να κερδίσουμε και να αντιμετωπίσουμε την κυβέρνηση που δεν αντιπροσωπεύει την ιστορία του τόπου».

Τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν λίγο μετά τις 11:30 τη νύχτα από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, καθηγητή Ιωάννη Δρόσο επιβεβαίωσαν αυτό που είχε αρχίσει να γίνεται διακριτό τις τελευταίες δύο εβδομάδες, δηλαδή την δυναμική που ανέπτυξε η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Ήταν φανερό πως όσο μεγαλύτερη θα ήταν συμμετοχή στις εκλογές, τόσο πιο κοντά στην νίκη θα ήταν ο Κασσελάκης, καθώς οι λεγόμενοι ΠΑΣΟΚΟσυριζαίοι, έψαχναν ένα νέο άτομο για να αποφύγουν την επιστροφή στο 3%!!!

Στο 98% των αποτελεσμάτων ο Στέφανος Κασσελάκης συγκεντρώνει 45,04% , η Έφη Αχτσιόγλου 36,21 ο Νίκος Παππάς 8,7%, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος 8,7% και ο Στέφανος Τζουμάκας 1,29% Στο ποσοστό των 90,13% των εκλογικών τμημάτων (484 επί συνόλου 537) που ανακοινώθηκαν επισήμως από τον πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής ο Στ. Κασσελάκης προηγείτο με ποσοστό 45,47% και 51.615 ψήφους έναντι ποσοστού 36,21% που συγκέντρωσε η Έφη Αχτσιόγλου αποσπώντας και 41.098 ψήφους. Ο Νίκος Παππάς ακολουθούσε -διαψεύδοντας τις δημοσκοπήσεις- με ποσοστό 8,64% και 9.804 ψήφους, αμέσως μετά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 8,4% και 9.533 ψήφους και ο Στέφανος Τζουμάκας με 1,28% και 1457 ψήφους.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν η κυρία Αχτσιόγλου μπορεί να καλύψει την διαφορά μέχρι την άλλη Κυριακή. Ο Στ. Κασσελάκης έχει το πλεονέκτημα τού ότι ήρθε πρώτος στον α’ γύρο με μία διαφορά της τάξης του 9%, επομένως έχει τον αέρα του νικητή. Ρυθμιστής θα είναι ο Νίκος Παππάς και κατά δεύτερο λόγο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος δεν δικαίωσε τις δικές του προσδοκίες!

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί