Τον αναζητούσαν για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της πρώην συζύγου του και όταν έφτασαν στο σπίτι του εντόπισαν όπλα και ναρκωτικά, ενώ διαπιστώθηκε ότι παρείχε φιλοξενία σε 33χρονο φυγόποινο για παράνομη διακίνηση μεταναστών.
Πρόκειται για 26χρονο ημεδαπό, τα ίχνη του οποίου εξακολουθούν να αναζητούνται. Στο σπίτι του στα Διαβατά Θεσσαλονίκης – όπως έγινε γνωστό – βρέθηκαν δύο πιστόλια, με γεμιστήρες, μία καραμπίνα, 22 φυσίγγια, μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης (72,4 γραμ.), μία φορητή συσκευή αποκλεισμού σήματος (“Jammer”), ένα ζευγάρι κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και μικρό χρηματικό ποσό που φαίνεται να συνδέεται με εμπόριο ναρκωτικών.
Στο ίδιο σπίτι εντοπίστηκε ένας 33χρονος (ημεδαπός), σε βάρος του οποίου, όπως προέκυψε εκκρεμεί απόφαση δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 27 ετών και επιπλέον χρηματική ποινή 70.000 ευρώ για παράνομη μεταφορά μεταναστών. Ο 33χρονος συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βενεζουέλα: Άλλες 17 αποφυλακίσεις πολιτικών κρατουμένων
- Άτυπη διακομματική στο ΥΠΕΣ για επιστολική ψήφο και εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού
- Φοιτήτρια δείχνει στο TikTok τι τρώει αφού έχει μείνει με 1,75 ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα, vid
- Ο Μακρόν φέρεται να σκοπεύει να τηλεφωνήσει στον Πούτιν – Αλλαγή δεδομένων;
- Καιρός σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι 9 μποφόρ
- Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Νέο ρεκόρ με 773 εκατ. ευρώ ρυθμισμένες οφειλές τον Ιανουάριο
- Κ.Χατζηδάκης για ναυάγιο στη Χίο: Να μην αδικούμε τους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού
- Ντόναλντ Τραμπ: Ισόβια στον 59χρονο που αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει στη Φλόριντα
- Η Ρωσία θα συνεχίσει να προμηθεύει πετρέλαιο στην Κούβα
- Τραγωδία στην Ινδία: Τρεις κοπέλες βούτηξαν στο κενό επειδή ο πατέρας τους τους πήρε τα κινητά









