Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το απόγευμα άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα φορώντας κράνη και μπλούζες με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης, προσέγγισαν τον παθόντα και αφού τον ακινητοποίησαν, τον εξύβρισαν, τον απείλησαν λεκτικά αλλά και με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ στη συνέχεια τον χτύπησαν.
Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δέχθηκε απειλητικά μηνύματα με αθλητικό υπόβαθρο. Κάτοχος του προφίλ από το οποίο απεστάλησαν, διαπιστώθηκε ήταν ο 20χρονος άντρας, ο οποίος συμμετείχε και στην επίθεση, οπότε συνελήφθη.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και της παράβασης της νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Μόσχα ζητάει εξηγήσεις από το Βελιγράδι για την πώληση όπλων στην Ουκρανία
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 14 Νοεμβρίου
- Τραμπ για Όρμπαν: «Θα έπρεπε να σέβονται την Ουγγαρία και αυτόν τον ηγέτη»
- Ο υπαινιγμός του Τραμπ έχοντας τον Όρμπαν δίπλα του ακούστηκε μέχρι τις Βρυξέλλες (video)
- Γάζα: Το Αζερμπαϊτζάν δεν σχεδιάζει να στείλει ειρηνευτικές δυνάμεις εάν δεν σταματήσουν οι συγκρούσεις
- Κυβερνητικές πηγές για την αποχώρηση του υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά
- Αποχώρησε από την θέση του υφυπουργού ο Ευάγγελος Τουρνάς
- Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η φορολογική μεταρρύθμιση
- Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Δένδιας για την τεχνητή νοημοσύνη και όχι μόνο
- Η προειδοποίηση του «Δράκου» που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη









