Στη φυλακή για έναν μήνα οδηγείται 24χρονος, ο οποίος καταδικάστηκε επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονο αγόρι στις τουαλέτες εμπορικού κέντρου, στη Θεσσαλονίκη. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τού επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών.
Με ειδική αιτιολογία, το Δικαστήριο αποφάσισε πως ο κατηγορούμενος θα πρέπει να εκτίσει έναν μήνα σε κατάστημα κράτησης, ενώ ανέστειλε το υπόλοιπο της ποινής του. Σύμφωνα με την απόφαση, η ποινή καθίσταται άμεση εκτελεστή, καθώς δεν δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.
Απολογούμενος ο 24χρονος, με καταγωγή από το Ιράκ, αρνήθηκε την πράξη, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το περιστατικό που είχε καταγγείλει ο ανήλικος τον περασμένο Φεβρουάριο. Ως μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε η μητέρα του 11χρονου που περιέγραψε όσα της μετέφερε ο γιος της.
Ο δράστης είχε ακινητοποιηθεί από θαμώνες του εμπορικού κέντρου και στη συνέχεια συνελήφθη. Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα με ειδική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ από αμερικανοϊσραηλινά πλήγματα στο Ιράν
- Ταινίες Πρώτης Προβολής: Ανάμεσά τους η «Primavera» με τη μουσική επανάσταση του Αντόνιο Βιβάλντι
- Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη προειδοποιεί για επιθέσεις το επόμενο 48ωρο
- Ο Μακρόν συναντήθηκε με τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας
- Το ΒΙΝΤΕΟ με την αλεπού στη Νέα Ερυθραία κάνει τον γύρο του διαδικτύου
- Η απάντηση του ΕΦΕΤ για την παράνομη εκτροφή ζώων στην ταράτσα κτιρίου στους Αμπελόκηπους
- Φινλανδός πρόεδρος: Διαμορφώνεται ένα πιο… ευρωπαϊκό ΝΑΤΟ
- Δήμαρχος Μαραθώνα Στ. Τσίρκας: «Η απώλεια ζωής επισκιάζει τις καταστροφές που έχουμε»
- Τραμπ για Μακρόν: «Του φέρεται άσχημα η γυναίκα του, ακόμα αναρρώνει», vid
- Η Βραζιλία υιοθέτησε νομοσχέδιο για την κοινή κηδεμονία των ζώων συντροφιάς μετά το διαζύγιο









