στο πλαίσιο πιλοτικής δράσης, με πρωτοβουλία του Οργανισμού Συγκοινωνιακού ‘Εργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), που έχει ως στόχο την πάταξη της εισιτηριοδιαφυγής. Ο σχεδιασμός αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες λεωφορειακές γραμμές, αν κριθεί απαραίτητο, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΟΣΕΘ.
«Είναι γνωστό ότι ο στόλος των αστικών λεωφορείων ανανεώνεται διαρκώς. Το Μετρό της Θεσσαλονίκης θα φέρει νέα, καταλυτική βελτίωση στις μετακινήσεις. Ο επιβάτης και ο πολίτης πλέον μπορεί να ανταποδώσει με τη στήριξη του το έργο των αστικών μετακινήσεων και να πληρώνει το εισιτήριο του, που είναι από τα οικονομικότερα στην Ευρώπη. Ο ΟΣΕΘ, ως Αρχή Μεταφορών, θα καταγράψει τα δεδομένα και σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα αναλύσει τα στοιχεία, προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για σειρά παρεμβάσεων» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Γιάννης Τόσκας.
Οι λεωφορειακές γραμμές που εντάσσονται πρώτες στον σχεδιασμό είναι οι εξής: Νο 4 (Καλαμαριά-Χαριλάου), Νο 7 (Άγιος Ιωάννης-Πανεπιστήμιο), Νο 11Τ (Πυλαία-Χαριλάου), Νο 24 (Πλατεία Ελευθερίας-Χίλια Δένδρα), Νο 26 (Καλλιθέα-Πλατεία Ελευθερίας), Νο 28 (Τ.Σ.Ευκαρπίας-Σκλαβενίτης-Παπαγεωργίου-Πανεπιστήμιο), Νο 30 (Τριανδρία-Αποθήκη), Νο 35 (Μετέωρα-Βενιζέλου), Νο 37 (Ν.Σ.Σ.-Βενιζέλου), Νο 38 (Νέα Ευκαρπία-Αριστοτέλους), Νο 42 (Κορδελιό-Κοιμητήρια Ευόσμου), Νο 43 (Τοπικό Ευόσμου), Νο 53 (Τοπικό Σίνδου), Νο 53 (Τοπικό Σίνδου- Γ’ Φάση ΒΙ.ΠΕ.Θ), Νο 59 (Τοπικό Πεύκων), Νο 60 (Πανόραμα-Νέο Πανόραμα), Νο 61 (Χορτιάτης-Διασταύρωση), Νο 90 (Μάλγαρα-Κουφάλια), Νο 91 (Τοπικό Λαγκαδά) και Νο 92 (Κουφάλια-Άθυρα-Ραχώνα).
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η στιγμή της αναχαίτισης ιρανικού πυραύλου – Τι εμφανίστηκε στον ουρανό, vid
- Αγόρι ζήτησε το κούρεμα του Μητσοτάκη…και του απάντησε ο ίδιος στα σχόλια! Viral ΒΙΝΤΕΟ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «διορίσθηκε» εκ νέου πρόεδρος κρατικών υποθέσεων
- Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση στην πολύπαθη Κούβα
- Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι δυο βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν εναντίον του Ριάντ
- Το Ιράν απειλεί ότι θα ανταποδώσει οποιοδήποτε πλήγμα εναντίον ηλεκτροπαραγωγικών εγκαταστάσεών του
- Μάρτης… “γδάρτης” – Επιδεινώνεται ο καιρός με βροχές και χιόνια στα ορεινά
- Πυρκαγιά σε ρωσικό λιμάνι κοντά στα σύνορα με την Φινλανδία μετά από επιδρομή drones
- Ο Μιχάλης Ζαμπίδης συνάντησε την Κίμπερλι Γκιλφόιλ και σήκωσαν τις γροθιές τους – ΦΩΤΟ
- Φατίχ Μπιρόλ: «Καμιά χώρα» δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τις συνέπειες της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης









