Θεσσαλονίκη: Μεγάλη κινητοποίηση οδηγών ταξί – Δεν πάει άλλο – video

Εκατοντάδες ταξί της πόλης έχουν συγκεντρωθεί στην οδό Μιχαήλ Ψελλού, με σκοπό να μετακινηθούν σε συνέχεια στο ΥΜΑΘ ώστε αντιπροσωπεία να παραδώσει επιστολή με τα αιτήματά τους στον πρωθυπουργό. Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη διαβουλεύσεις εκπροσώπων των οδηγών ταξί με την αστυνομία η οποία δεν φαίνεται διατεθειμένη να επιτρέψει σε τόσο μεγάλο όγκο αυτοκινήτων […]

Εκατοντάδες ταξί της πόλης έχουν συγκεντρωθεί στην οδό Μιχαήλ Ψελλού, με σκοπό να μετακινηθούν σε συνέχεια στο ΥΜΑΘ ώστε αντιπροσωπεία να παραδώσει επιστολή με τα αιτήματά τους στον πρωθυπουργό.

Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη διαβουλεύσεις εκπροσώπων των οδηγών ταξί με την αστυνομία η οποία δεν φαίνεται διατεθειμένη να επιτρέψει σε τόσο μεγάλο όγκο αυτοκινήτων να κοιμηθεί μαζικά προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα προς το Διοικητήριο ενώ σημειώνεται πως στο σημείο βρίσκονται αρκετές αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως είπε και ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Θεσσαλονίκης, Κλήμης Λεοντιάδης, το πιθανότερο είναι να επιτραπεί σε μία αντιπροσωπεία να μεταβεί προς το σημείο όπου θα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να έχουν συνάντηση μαζί του και να του μεταφέρουν τα αιτήματα του κλάδου.

«Είμαστε μία πληττόμενη επιχείρηση και έχουμε επιδοτηθεί μόνο με 800 ευρώ κατά την περίοδο του πρώτου lockdown», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο κ. Λεοντιάδης εξηγώντας ποια είναι τα αιτήματα που θα θέσουν στον κ. Μητσοτάκη.

ΠΗΓΗ πληροφοριών: GRTIMES

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί