Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής ενημερώνει τους οδηγούς ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο 75ο χλμ του οδικού κυκλώματος Σιθωνίας, ακριβώς στο ύψος της Τορώνης.
Συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Δήμου Σιθωνίας βρίσκονται στο σημείο για να αποκαταστήσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν και να καθαρίσουν τον δρόμο από τα φερτά υλικά.
Στο μεταξύ, όπως γνωστοποίησε ο Δήμος Πολυγύρου, αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στην Παλαιοχώρα και τη Μαραθούσα που προκάλεσε η ξαφνική κακοκαιρία. Οι θυελλώδεις άνεμοι που είχαν ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Κυριακής, προκάλεσαν την πτώση δέντρων, που σε κάποιες περιπτώσεις έπεσαν επάνω σε καλώδια της ΔΕΗ, αλλά και σε μετασχηματιστές, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης, αλλά και ύδρευσης, καθώς δεν μπορούσαν να δουλέψουν τα αντλιοστάσια των δύο περιοχών. Προβλήματα σημειώθηκαν και στις τηλεπικοινωνίες για τους ίδιους λόγους.
Σύμφωνα με τον Δήμο, ο καθαρισμός και το άνοιγμα των δρόμων, καθώς και όλων των δημόσιων χώρων, έχει ολοκληρωθεί.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Eυλογιά των αιγοπροβάτων: Παρατείνονται έως τις 15/4 τα προληπτικά μέτρα στην Κρήτη
- Η Τουρκία συνεχίζει τις συνομιλίες για να σταματήσει η κλιμάκωση του πολέμου με το Ιράν
- Πιάστηκε συμμορία που έκλεβε από καταστήματα ηλεκτρονικών – Πώς δρούσε
- ΗΠΑ/Ιαπωνία – Κίνα: Ένα καθόλου ευχάριστο σενάριο
- Τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες της Γης από την αποστολή Artemis II δημοσίευσε η NASA
- Βουλή: Την Πέμπτη του Πάσχα η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το κράτος δικαίου
- Μέση Ανατολή: Σε αδιέξοδο κατέληξε η μεσολάβηση του Πακιστάν και άλλων χωρών, σύμφωνα με δημοσίευμα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 7 του Τραμ
- Γ. Παναγόπουλος: Παρείχα κάθε στοιχείο – Ως πρόεδρος της ΓΣΕΕ συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου
- Οδηγίες για την Ασφάλεια των Τροφίμων στο Πασχαλινό Τραπέζι – Δείτε αναλυτικά









