Θεσσαλονίκη: Καρτέρι σε γιατρό – Τον ξυλοκόπησαν σε κεντρικό δρόμο (vid)

Αγνωστοι περίμεναν τον γιατρό έξω από πολυκατοικία σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης και τον χτύπησαν με αγριότητα με αποτέλεσμα να καταλήξει νοσηλευόμενος με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο πρόσωπο με το σοβαρότερο να είναι στο μάτι, κατέληξε πλαστικό χειρουργός στη Θεσσαλονίκη, που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από αγνώστους έξω από πολυκατοικία, σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Ολα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, στην οδό Νίκης περίπου λίγο μετά τις 21.00, όταν δύο άτομα έστησαν ενέδρα στον γιατρό. Ο πλαστικός χειρουργός κατέβηκε από πολυκατοικία, όπου δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τον περίμεναν από κάτω και μόλις κατέβηκε ο γιατρός άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές. Τον έριξαν στο έδαφος και συνέχισαν να τον χτυπούν.

Τα δύο άτομα μετά την άγρια επίθεση, τράπηκαν σε φυγή. Σημειώνεται πως ο εν λόγω δρόμος είναι αρκετά κεντρικός και δίπλα στην πολυκατοικία υπάρχουν πολλά μαγαζιά. Η πολυκατοικία διαθέτει και κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την επίθεση. Οι δύο δράστες αναζητούνται από την αστυνομία και αναζητούνται και οι λόγοι που έγινε αυτή η επίθεση.

reader/ pexels

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί