Χώρισε με τον σύντροφό της, στη Θεσσαλονίκη, αλλά εκείνος ήθελε να παρακολουθεί την κάθε της κίνηση και να ξέρει πού πηγαίνει με το αυτοκίνητό της. Της έβαλε GPS και η γυναίκα συνέχιζε τη ζωή της, χωρίς να ξέρει το παραμικρό. Όλα αυτά μέχρι τη μέρα που χρειάστηκε να πάει το όχημα σε συνεργείο. Ηλεκτρολόγος διαπίστωσε αυτό που είχε συμβεί, την ενημέρωσε και η 44χρονη πήγε κατευθείαν σε αστυνομικό τμήμα.
Μία 44χρονη γυναίκα πήγε χθες το πρωί (27-06-2022) στο Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, όπου παρέδωσε ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού θέσης (GPS), την οποία εντόπισε ηλεκτρολόγος κάτω από το τιμόνι, βιδωμένη στα καλώδια της μίζας, σε έλεγχο του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε η ίδια και είχε τοποθετηθεί εν αγνοία της.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, διενεργήθηκε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου “Booker” σε σπίτι 45χρονου Έλληνα, με τον οποίο διατηρούσε σχέση κατά το παρελθόν και διέκοψε καταγγέλλοντας απειλές εναντίον της ίδιας, αλλά και της κόρης της.
Κατά την έρευνα, που ήταν παρών τόσο ο εν λόγω άντρας όσο και 41χρονη φίλη του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε έπιπλα και οικοσυσκευές: ναρκωτικά δισκία, μικροδέματα κάνναβης, τρίφτης – σπαστήρας, 13 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα καπνού και συσκευή κινητού τηλεφώνου.
Συνελήφθησαν ο 45χρονος άντρας και η 41χρονη φίλη του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, σχετική δικογραφία.
(Newsit – φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ρωσία κάλεσε τους πρεσβευτές Ηνωμένου Βασιλείου και Γαλλίας για να διαμαρτυρηθεί μετά την επίθεση με πυραύλους Storm Shadow
- Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι η χαλάρωση των κυρώσεων για το ρωσικό πετρέλαιο δεν συμβάλλει στην ειρήνη
- Άνοιξε η εφαρμογή υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων
- «Ανέβασαν» σε ένα «Matrix» τον εγκέφαλο μιας μύγας: «Ακολουθούν οι άνθρωποι» – Vid
- Παπανδρέου για Ιράν: Μια διεθνής τάξη που υποχωρεί μπροστά στους ισχυρούς, δεν συνιστά τάξη
- Ερευνητές ζητούν αυστηρότερους κανόνες για παιδικά παιχνίδια με A.I. – Τι έδειξε έρευνα
- Τον μεγαλύτερο μέχρι σήμερα αριθμό αμερικανικών επιθέσεων προαναγγέλλει Υπ. Πολέμου των ΗΠΑ
- «Παγωμάρα» στην Ε.Ε. μετά την άρση των αμερικανικών κυρώσεων στο ρωσικό πετρέλαιο
- Αίγιο: Φωτιά στην περιοχή Αρραβωνίτσα
- Κούβα: Ξεκινήσαμε συνομιλίες με τις ΗΠΑ









