Για ζητήματα του κλάδου και για την πρόταση που έχουν καταθέσει στο Υπουργείο Οικονομικών και στην ΑΑΔΕ ενημέρωσαν τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο σε θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Κωνσταντίνο Γκιουλέκα, μέλη του Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών.
Ο κ. Γκιουλέκας ανέφερε ότι έλαβε γνώση της πρότασης, ότι θα τη μελετήσει και ότι θα τη διαβιβάσει προς το Υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, επισημαίνοντας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας, πως γνωρίζει τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες ασκείται το επάγγελμα των παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών.
Στη σύσκεψη που έγινε στο ΥΜΑΘ συμμετείχαν ο Πρόεδρος Άγγελος Δερετζής, η Αντιπρόεδρος Ελένη Μαραγκάκη και ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Λυγούδης.
Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου
Εξάλλου, συνάντηση των εκπροσώπων των λαικών αγορών πραγματοποιήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο νέο νομοσχέδιο και ιδιαίτερα στο ζήτημα των επιτροπών των λαϊκών αγορών που συγκροτούνται σε επίπεδο Περιφέρειας, υπέρ των οποίων είχε ταχθεί και η κ. Μαυρίδου με επίσημο έγγραφο προς το Υπουργείο Ανάπτυξης.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ενημερώθηκε σχετικά με την πρόταση της Συνομοσπονδίας, τις ενστάσεις των παραγωγών και των επαγγελματιών, σχετικά με το ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής και ανέφερε πως θα προσπαθήσει από τον θεσμικό της ρόλο, να προωθηθεί μία ρεαλιστική και εφαρμόσιμη λύση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κλάδου.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi / motionteam)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Βασιλικό Νομισματοκοπείο τιμά τα 30 χρόνια των Spice Girls…με σπάνιο συλλεκτικό νόμισμα
- Ηράκλειο: Συνελήφθησαν 2 άτομα με όπλο και κροτίδες
- Οι Φρουροί της Επανάστασης διαβεβαιώνουν πως έχουν τον «πλήρη έλεγχο» του στενού του Χορμούζ
- Εκατοντάδες οι έκτακτοι έλεγχοι σε επιχειρήσεις τροφίμων από το ΥΠΑΑΤ το 1o δίμηνο του 2026 – Πόσες παραβάσεις εντοπίστηκαν
- “Απλοί άνθρωποι VS Iνφλουένσερς” όταν πίνουν καφέ…Viral το βίντεο
- Η Γαλλίδα υπουργός Ενέργειας αναμένει «μικρή αύξηση μερικών λεπτών» στις τιμές των καυσίμων
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Εκατοντάδες συγκεντρωμένοι στο Εφετείο
- Το «Game of Thrones» μεταφέρεται στον κινηματογράφο
- Τηλεοπτικό διάγγελμα του Ισπανού πρωθυπουργού με «βολές» κατά του Τραμπ
- Επίθεση του Κ. Τσουκαλά στον Υπουργό Εξωτερικών









