Για ζητήματα του κλάδου και για την πρόταση που έχουν καταθέσει στο Υπουργείο Οικονομικών και στην ΑΑΔΕ ενημέρωσαν τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο σε θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Κωνσταντίνο Γκιουλέκα, μέλη του Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών.
Ο κ. Γκιουλέκας ανέφερε ότι έλαβε γνώση της πρότασης, ότι θα τη μελετήσει και ότι θα τη διαβιβάσει προς το Υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, επισημαίνοντας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας, πως γνωρίζει τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες ασκείται το επάγγελμα των παραγωγών και πωλητών λαϊκών αγορών.
Στη σύσκεψη που έγινε στο ΥΜΑΘ συμμετείχαν ο Πρόεδρος Άγγελος Δερετζής, η Αντιπρόεδρος Ελένη Μαραγκάκη και ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Λυγούδης.
Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου
Εξάλλου, συνάντηση των εκπροσώπων των λαικών αγορών πραγματοποιήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο νέο νομοσχέδιο και ιδιαίτερα στο ζήτημα των επιτροπών των λαϊκών αγορών που συγκροτούνται σε επίπεδο Περιφέρειας, υπέρ των οποίων είχε ταχθεί και η κ. Μαυρίδου με επίσημο έγγραφο προς το Υπουργείο Ανάπτυξης.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ενημερώθηκε σχετικά με την πρόταση της Συνομοσπονδίας, τις ενστάσεις των παραγωγών και των επαγγελματιών, σχετικά με το ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής και ανέφερε πως θα προσπαθήσει από τον θεσμικό της ρόλο, να προωθηθεί μία ρεαλιστική και εφαρμόσιμη λύση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κλάδου.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi / motionteam)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έλ. Ράπτη: Συνάντηση εργασίας με τον Δ. Βαρτζόπουλο για την προετοιμασία καμπάνιας για το «χάπι του βιασμού»
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 53χρονο Ρουμάνο για κλοπή 18 αρωμάτων από κατάστημα στο «Μακεδονία»
- Η Λιθουανία κατηγορεί τη Ρωσία για απόπειρα εμπρησμού σε εργοστάσιο που προμηθεύει την Ουκρανία
- Στη Μαδρίτη ο Γ. Κεφαλογιάννης για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας–Ισπανίας στην Πολιτική Προστασία
- Γκουτέρες: Σημαντικό βήμα η έναρξη της Β΄ Φάσης του σχεδίου για τη Γάζα
- ΔΥΠΑ: 10.000 νέες θέσεις εργασίας για άνεργες γυναίκες με έμφαση στις μητέρες – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις
- Η είσοδος του Πούτιν ενώπιον πρεσβευτών από «μη φιλικά κράτη», vid
- Χρ. Δήμας: Συγκρότηση ομάδας διαχείρισης κρίσεων και νέοι πομποδέκτες μετά το μπλακ αόυτ στο FIR Αθηνών
- Ο κυβερνήτης της περιφέρειας της Χερσώνας κατηγορεί την Δύση για υποκρισία
- ΕλΔΑΠ: Κομβικές αποφάσεις για Πολιτική Προστασία και Ανθεκτικότητα









