Η 13χρονη η οποία νοσηλεύτηκε στην Α’ Παιδιατρική κλινική του Ιπποκρατείου, είναι καλά στην υγεία της, όπως ανέφεραν οι γιατροί μετα τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάστηκε από παιδιάτρους αλλά και παιδοψυχολόγους οι οποίοι δεν έκριναν απαραίτητη την παραμονή της στο νοσοκομείο.
Η μαθήτρια ενώ βρισκόταν χθες στο σχολείο της πήρε μέρος σε διαδικτυακή δοκιμασία κατακράτησης της αναπνοής με αποτέλεσμα ν να λιποθυμήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες η διευθύντρια του γυμνασίου έχει ήδη στείλει ηλεκτρονική ενημέρωση στους γονείς ζητώντας από τους γονείς να ενημερώσουν τα παιδιά τους για τους κινδύνους που κρύβουν οι προκλήσεις του Τικ Τοκ.
Με αφορμή το περιστατικό ο Υπουργός Υγείας Αδ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο «Χ» σημείωσε ότι «πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να σταματήσουμε τα παιδιά μας από αυτήν την τρέλα!»
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βαρεθήκατε να κάνετε συνέχεια τις μπανάνες μπανανόψωμο; Πώς θα τις κρατήσετε φρέσκες για 15 μέρες!
- Βραζιλία: Μέλισσες τσίμπησαν μέχρι θανάτου πατέρα και κόρη όταν το φορτηγό έπεσε σε κυψέλη μελισσών
- O πατέρας της 12χρονης Λόλα που βιάστηκε και αποκεφαλίστηκε από Αλγερινή «πέθανε από θλίψη»
- Σοκ στη Ρωσία: Πέντε ετών κοριτσάκι έριξε από τον τέταρτο όροφο την 21 ημερών αδερφή του
- ΗΠΑ: Μητέρα έσωσε 22 παιδιά από σχολικό λεωφορείο που τυλίχτηκε στις φλόγες, vid
- ΣΥΡΙΖΑ: Είναι επιλογή του κ. Μητσοτάκη να στηρίζει τα καρτέλ και την αισχροκέρδεια στην αγορά
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη φυλακή ο θεωρούμενος ως υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης- 9 οι προσωρινά κρατούμενοι
- Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία για το δυστύχημα των Τεμπών
- Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός 51χρονος από πυροβολισμό κατά την διάρκεια γιορτής Κάστανου
- Τα ακτινίδια μπορεί να είναι το κλειδί για την ανακούφιση της χρόνιας δυσκοιλιότητας









