Η 13χρονη η οποία νοσηλεύτηκε στην Α’ Παιδιατρική κλινική του Ιπποκρατείου, είναι καλά στην υγεία της, όπως ανέφεραν οι γιατροί μετα τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάστηκε από παιδιάτρους αλλά και παιδοψυχολόγους οι οποίοι δεν έκριναν απαραίτητη την παραμονή της στο νοσοκομείο.
Η μαθήτρια ενώ βρισκόταν χθες στο σχολείο της πήρε μέρος σε διαδικτυακή δοκιμασία κατακράτησης της αναπνοής με αποτέλεσμα ν να λιποθυμήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες η διευθύντρια του γυμνασίου έχει ήδη στείλει ηλεκτρονική ενημέρωση στους γονείς ζητώντας από τους γονείς να ενημερώσουν τα παιδιά τους για τους κινδύνους που κρύβουν οι προκλήσεις του Τικ Τοκ.
Με αφορμή το περιστατικό ο Υπουργός Υγείας Αδ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο «Χ» σημείωσε ότι «πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να σταματήσουμε τα παιδιά μας από αυτήν την τρέλα!»
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο