Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες «άνοιγαν» αυτοκίνητα παραθεριστών

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Χειροπέδες σε δύο άνδρες που διέπρατταν διαρρήξεις σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι δύο ημεδαποί, δρώντας από κοινού, το χρονικό διάστημα από 26 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου 2026, διέπραξαν οκτώ διαρρήξεις αυτοκινήτων, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.250 ευρώ και αντικείμενα αξίας πάνω από 11.000 ευρώ.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκιδικής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί