Εις βάρος του ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση.
Καταθέτοντας στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του ΑΤ Λευκού Πύργου, η 32χρονη κατήγγειλε ότι ο άντρας καταναλώνει συχνά αλκοόλ και πως την κακοποίησε κι όταν ήταν έγκυος στο πρώτο από τα δύο ανήλικα παιδιά που απέκτησε μαζί του. Κατά πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που τον μηνύει, καθώς είχε προηγηθεί κι άλλη μήνυση εναντίον του.
Το περιστατικό που τον οδήγησε αυτή τη φορά στο Αυτόφωρο συνέβη την περασμένη Τρίτη, όταν μετά από έναν ακόμη καβγά, εκείνη του ζήτησε να φύγει από το σπίτι. «Σηκώθηκε και μου έδωσε χαστούκι λέγοντας “εάν δεν σε έχω εγώ, δε θα σε έχει κανείς. Θα σε σκοτώσω, θα σε σφάξω”. Φοβήθηκα πως θα μου κάνει κακό και του είπα πως θα καλέσω την Αστυνομία», φέρεται να κατέθεσε η καταγγέλλουσα.
Απολογούμενος προανακριτικά ο 45χρονος αρνήθηκε τις καταγγελίες, ενώ ανέφερε πως ό,τι έχει να πει θα το στο δικαστήριο.
(ΑΠΕ – ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι Χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
Κύρια Θέματα

















