«Τα μίνι μπας που εξυπηρετούν την Ευαγγελίστρια είναι του 2003, επομένως παλιά, ταλαιπωρημένα και έχουν στην πλάτη τους πολλά χιλιόμετρα. Σήμερα η περιοχή εξυπηρετείται από ένα όχημα, καθώς το οδικό δίκτυο της Ευαγγελίστριας δεν επιτρέπει τη δρομολόγηση οποιουδήποτε τύπου λεωφορείων, παρά μόνον οκτάμετρων», υπογραμμίζει.
Ο ΟΑΣΘ επισημαίνει ότι θα εξαντληθεί κάθε είδους περιθώριο ώστε, σε συνεργασία με τον δήμο Νεάπολης Συκεών, να είναι εφικτή η άμεση δρομολόγηση άλλου, μεγαλύτερου τύπου λεωφορείου στην περιοχή.
Ο αντιδημάρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Νεάπολης-Συκεών, Στέλιος Γκατζές, απέστειλε επείγουσα επιστολή στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΘ, Κωνσταντίνο Ταγγίρη, ζητώντας την άμεση επίλυση του θέματος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ, intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια εκτόξευσαν πυραύλους στον Ειρηνικό, video
- Τηλεφωνική επικοινωνία του Κ. Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Ινδίας
- Η ρωσική οικονομία απέχει πολύ από την ύφεση, σύμφωνα με τον Πούτιν
- Μάθιου ΜακΚόναχι: Το «όχι» σε αμοιβή 14,5 εκατ. δολαρίων που άλλαξε την καριέρα του
- Πρωτοφανές! Ουκρανός του Azov είχε για τρία χρόνια σφηνωμένη σφαίρα στην καρδιά του, video
- Κρίσιμη συνομιλία Τραμπ-Σι για το μέλλον του παγκόσμιου εμπορίου
- Παρέμβαση Σαμαρά με φόντο τα… Τέμπη
- Από το παρασκήνιο στο προσκήνιο: Το νέο παγκόσμιο γεωπολιτικό δόγμα με απλά λόγια!
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά προς κυβέρνηση: Να μην αποκλειστούν οι ΜμΕ από την ενεργειακή αναβάθμιση
- Μαρινάκης: Δεν υπάρχει κίνδυνος για τις επιδοτήσεις λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ