Δάσκαλος καταδικάστηκε σε συνολική φυλάκιση 3 ετών, με 3ετή αναστολή, επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά μία μαθήτριά του. Κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρηση ανηλίκου.
Η υπόθεση οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη τον Μάρτιο του 2023, ύστερα από καταγγελία στην Αστυνομία ότι ο 56χρονος, σήμερα, εκπαιδευτικός θώπευσε και φίλησε την 10 ετών, τότε, μαθήτρια του. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, οι συγκεκριμένες πράξεις τελέστηκαν κατά τη διάρκεια του ολοήμερου σχολείου, σε περιοχή ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Ο δάσκαλος είχε συλληφθεί τότε στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές η δίκη έγινε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Ο καταδικασθείς εκπαιδευτικός δεν παρέστη στο ακροατήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, μέσω της οποίας αρνήθηκε τις πράξεις.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιμένει ο Όρμπαν στο βέτο του για το δάνειο-μαμούθ προς την Ουκρανία
- Κατάρ για φυσικό αέριο: Η επίθεση στο Ρας Λαφάν θα έχει “μεγάλες επιπτώσεις” παγκοσμίως
- Κρεμλίνο: Οι συνομιλίες για την Ουκρανία “βρίσκονται σε παύση” λόγω του πολέμου στο Ιράν
- Ρομποτικό ψάρι φαίνεται και κινείται σαν αληθινό, Vid
- Το Ιράν προειδοποιεί ότι δεν θα επιδείξει “καμία αυτοσυγκράτηση” στην περίπτωση μιας νέας επίθεσης
- «Ανάκληση των Patriot και επιστροφή στην Ελλάδα των Ελλήνων στρατιωτικών», ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ
- Μαρινάκης: Η αμυντική διάταξη της χώρας δεν τίθεται υπό διαπραγμάτευση
- Ρωσία για TurkStream: Η εντατικοποίηση των ουκρανικών επιθέσεων απειλεί τις διαδρομές εξαγωγών αερίου
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά – Κακουργηματική δίωξη στα δύο άτομα που ήταν μαζί με το θύμα
- Σ. Φάμελλος: «Η κυβέρνηση επιλέγει μέτρα περιορισμένης εμβέλειας για να βγει από την υποχρέωση»









