Το 4ο πρόγραμμα της σειράς αυτής φέρνει σε επαφή την τριτοβάθμια με τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ μαθητές και μαθήτριες θα μάθουν, μέσα από μια ευχάριστη διαδικτυακή διαδικασία με παιχνίδια και εκπλήξεις, να αναγνωρίζουν επιχειρηματικές ευκαιρίες.
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 4 ως τις 8 Μαΐου, οι ενδιαφερόμενοι θα το παρακολουθήσουν για είκοσι ώρες συνολικά, ενώ καλεσμένος θα είναι ο επιτυχημένος στον χώρο της εστίασης Γιάννης Χρηστίδης, ο οποίος θα μιλήσει στα παιδιά για το εγχείρημα Jerry’s Food Truck. Ο καθηγητής του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Επιστημονικά Υπεύθυνος του προγράμματος, Γιάννης Νικολαΐδης, επισημαίνει ότι καθώς τα παιδιά θα βρίσκονται στην περίοδο των πασχαλινών διακοπών, και έχουν παρακολουθήσει πολλές ώρες εξ αποστάσεως μαθημάτων, το σχολείο επιχειρηματικότητας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην θυμίζει σε τίποτε τα τυπικά μαθήματά τους.
Το 4ο e-ThesSummerSchool είναι το δεύτερο από μια σειρά προγραμμάτων που ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2020 και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο 2021.
photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Περού: Επίθεση σε ανθρακωρύχους παραμονή Πρωτοχρονιάς – Τρεις νεκροί, 7 αγνοούμενοι
- Φονική πυρκαγιά σε μπαρ στην Ελβετία: Η Γαλλία δέχεται τραυματίες σε γαλλικά νοσοκομεία
- Τραμπ: Παίρνω περισσότερη ασπιρίνη από αυτή που μου συστήνουν οι γιατροί, γι’ αυτό έχω μώλωπες
- Η Λίλι Κόλινς γιορτάζει την παγκόσμια επιτυχία του «Emily in Paris» με το πιο εμβληματικό look της σεζόν
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 87 πολιτικοί κρατούμενοι αποφυλακίστηκαν λόγω Πρωτοχρονιάς
- Σας περίσσεψε χαρτί περιτυλίγματος από τα δώρα των γιορτών; Έξυπνοι τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε ξανά
- «Καημένοι Ευρωπαίοι» – Η ανάρτηση του Ντμίτριεφ προκαλεί ενδιαφέρον
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ αναβάλλει κατά ένα έτος την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα
- Η Κρίστι Νόεμ χόρεψε το «Ice Ice Baby»…με αναφορές στο ICE για τους μετανάστες, vid
- Τι είπε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την φονική πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας









