«Θα μας εγκαταλείψουν οι ψηφοφόροι μας»: «Πυρά» πρ. Υπουργού σε Μητσοτάκη για τους ομόφυλους, vid

«Η δεξιά στη Γαλλία "εξαϋλώθηκε"».

Την αντίθεσή του για την μεγάλη προσοχή που έχει δοθεί από το Μέγαρο Μαξίμου στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών έκανε γνωστή ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Μάλιστα προειδοποίησε την ηγεσία του κόμματος (με φανερά «καρφιά» προς τον Μητσοτάκη) πως η Νέα Δημοκρατία κινδυνεύει να την εγκαταλείψει ο κόσμος της, δηλαδή ο βασικός πυρήνας της εκλογικής της βάσης.

Τα «φίλια πυρά» του πρώην Υπουργού εκοξεύτηκαν κατά την παρουσίαση βιβλίου, με τον Γιάννη Οικονόμου να συμπληρώνει τα εξής:

«Η μετατροπή κάθε επιθυμίας σε δικαίωμα δεν βοηθά την ενότητα της κοινωνίας. Ο προβληματισμός μου ως βουλευτής της ΝΔ είναι ότι ο υπερτονισμός της φιλελεύθερης αρχής στρέφει την πλάτη στην παραδοσιακή μας βάση (σ.σ. το σύνολο των ψηφοφόρων της ΝΔ δηλαδή!!!), στους ανθρώπους που αγαπούν την οικογένεια, σέβονται την παράδοση και τη θρησκεία. Αν τους προδώσουμε, μπορεί να μας εγκαταλείψουν».

Για να στηρίξει τα λεγόμενά του ανέφερε ως παράδειγμα τις πρόσφατες εξελίξεις στη Γαλλία, εκεί όπου «η δεξιά παράταξη εξαϋλώθηκε τελείως όταν αποστράφηκε βασικούς πυλώνες της Δεξιάς, όπως έθνος, οικογένεια και θρησκεία».

Και κατέληξε:

«Η αποϊδεολογικοποίηση του συντηρητικού χώρου δεν βοηθά τη Νέα Δημοκρατία».

Ουσιαστικά τίθεται άμεσος προβληματισμός για τη συρρίκνωση και διάσπαση του τελευταίου μεγάλου κόμματος στην Ελλάδα!!!

Η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ βρίσκεται στα πρώτα λεπτά του βίντεο:

intime photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί