Τα άγνωστα πλάνα του δολοφόνου της Καρολάιν – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε...

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από την πρώτη ημέρα που σκότωσε τη γυναίκα του στα Γλυκά Νερά, έδειξε πως έχει ένα ταλέντο μπροστά στις κάμερες και λαχταρά τη δημοσιότητα και την προβολή.

Αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή αφού είχε επικοινωνία με τους περισσότερους δημοσιογράφους σε όλα σχεδόν τα μέσα μέσω sms πριν την ομολογία, αλλά και μετά «μοίραζε» δηλώσεις μέσω του συνηγόρου του.

Το Debater εντόπισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα πρώτα του βήματα με τη δημοσιότητα, το 2013, προπαραμονή των Χριστουγέννων. Τότε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν σε ηλικία 25 ετών και δεν είχε γνωρίσει ακόμα την Καρολάιν στην Αλόννησο.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Η εταιρεία του τότε είχε διοργανώσει μία χριστουγεννιάτικη γιορτή για το Χαμόγελο του Παιδιού στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στη Πάχη Μεγάρων όπου μοίρασαν δώρα στα μικρά παιδιά.

Στο πλάνο στο 01:26 λεπτό φαίνεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σε ηλικία 25 ετών να πίνει το ποτό του και να χαμογελάει, χωρίς καν να φαντάζεται τι θα έκανε ο ίδιος 8 χρόνια αργότερα.

Δύο χρόνια αργότερα, η εκπομπή του Σπύρου Σούλη «Ζόρικα Επαγγέλματα» από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, βρίσκεται πάλι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Πάχη Μεγάρων. Πλέον εκεί ο 33χρονος τώρα πιλότος σε ηλικία 27 ετών φαίνεται να παρακολουθεί τις οδηγίες των ανωτέρων του.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Πλέον ο ίδιος πιλοτάρει κανονικά τότε και φαίνεται σαφώς πιο νεαρός, χωρίς γένια αλλά φαίνεται και τότε πως διατηρεί αυτό το ψυχρό ύφος από τότε.

Σε αυτή την ηλικία των 27 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γνώρισε και την Καρολάιν οπότε άρχισαν και οι εναέριες βόλτες πάνω από την Αλόννησο.

tilestwra

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί