Δεν θα παραστεί αύριο η Αχτσιόγλου στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν θα παραστεί στην αυριανή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της η βουλευτής έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις που δεν μπορεί να αναβάλλει και για τις οποίες έχει ενημερώσει σχετικώς την Κουμουνδούρου, ενώ επισημαίνεται με έμφαση ότι δεν έχει πολιτική διάσταση η απουσία της.

Υπενθυμίζεται ότι η Έφη Αχτσιόγλου, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας 6+6 αποχώρησε από την διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο και δημοσιοποίησε κείμενο κριτικής στην ηγεσία με υπογραφές 11 μελών της ΚΕ, εκ των οποίων και βουλευτές.


Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από την Κουμουνδούρου, το Εκτελεστικό Γραφείο συνεδριάζει το μεσημέρι της Τετάρτης στις 15:30 με αντικείμενο τον πολιτικό και οργανωτικό σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος.

Σε χθεσινή ενημέρωση αναφερόταν ότι ξεκινά η προετοιμασία για ένα «ανοιχτό και συμπεριληπτικό» συνέδριο, «με απεύθυνση στην κοινωνία και τις ανάγκες της».

Στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ μετέχουν ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης και οι δύο γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, η γραμματέας της ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, τα μέλη της ΠΓ Ρένα Δούρου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Έφη Αχτσιόγλου, ενώ συμμετέχει και ο πρόεδρος της ΚΟ Σωκράτης Φάμελλος χωρίς δικαίωμα ψήφου.

(με πληροφορίες από eleftherostypos. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί