Στο πλαίσιο ειδικής επιχειρησιακής δράσης που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην εμπορία ανθρώπων, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο γυναίκες.
Πρόκειται για δύο αλλοδαπές ηλικίας 31 και 59 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στη δυτική Θεσσαλονίκη εντοπίσθηκε η 31χρονη να λειτουργεί παράνομο οίκο ανοχής, ο οποίος στερούταν σχετικής αδείας και είχε παραβιασθεί πρόσφατη σφράγισή του από το Δήμο Θεσσαλονίκης, με υπάλληλο την 59χρονη.
Εντός του οίκου εργαζόταν ως εκδιδόμενη 40χρονη αλλοδαπή, στερούμενη πιστοποιητικού άσκησης επαγγέλματος, ενώ τα έσοδά της τα παραλάμβανε η 59χρονη για λογαριασμό της 31χρονης, μέρος των οποίων απέδιδαν και στην εκδιδόμενη.
intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μέση Ανατολή: Ο Μακρόν κάνει λόγο για “απερίσκεπτη κλιμάκωση”
- ΜΜΕ Δανίας: Η κυβέρνηση είχε προετοιμαστεί για μια εισβολή των ΗΠΑ στη Γροιλανδία
- ΒΙΝΤΕΟ-Σοκ: Προσκυνητής αποπειράθηκε να στραγγαλίσει τον πατέρα του μέσα στο τέμενος του Προφήτη στη Μεδίνα
- Χαλαρά…Δεν θα πιστεύετε πώς έκανε δηλώσεις ποδοσφαιριστής στην Ολλανδία! Viral ΒΙΝΤΕΟ
- Να, γιατί οι διεθνιστές δεν θέλουν να υπάρχει η Ρωσία: Συνεχίζει απτόητη να μοιράζει ενέργεια
- Σοκάρει η υπόθεση του θανάτου Αυστριακής influencer: Μπορεί να ήταν ζωντανή όταν την έβαλε σε βαλίτσα ο δολοφόνος της
- Η πιρουέτα…δεν πήγε όπως ήθελε! ΒΙΝΤΕΟ
- Προσποιήθηκε τον λογιστή και προσπάθησε να εξαπατήσει γυναίκα στην Πέλλα
- Χρ. Δήμας: Νέα μέτρα ανακούφισης εν μέσω γεωπολιτικής πίεσης – Στήριξη στην οικονομία και συνέχιση έργων παρά την κρίση
- Βιάζεται η Κάγια Κάλας να δοθεί το δάνειο των 90δις ευρώ στην Ουκρανία









