Στο πλαίσιο ειδικής επιχειρησιακής δράσης που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην εμπορία ανθρώπων, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο γυναίκες.
Πρόκειται για δύο αλλοδαπές ηλικίας 31 και 59 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στη δυτική Θεσσαλονίκη εντοπίσθηκε η 31χρονη να λειτουργεί παράνομο οίκο ανοχής, ο οποίος στερούταν σχετικής αδείας και είχε παραβιασθεί πρόσφατη σφράγισή του από το Δήμο Θεσσαλονίκης, με υπάλληλο την 59χρονη.
Εντός του οίκου εργαζόταν ως εκδιδόμενη 40χρονη αλλοδαπή, στερούμενη πιστοποιητικού άσκησης επαγγέλματος, ενώ τα έσοδά της τα παραλάμβανε η 59χρονη για λογαριασμό της 31χρονης, μέρος των οποίων απέδιδαν και στην εκδιδόμενη.
intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εντυπωσιακές εικόνες: Το ηφαίστειο Κιλαουέα της Χαβάης εκτοξεύει λάβα σε νέα έκρηξη
- Επικό ΒΙΝΤΕΟ ΑΙ με τον «ναρκομανή» Ζελένσκι στις ΗΠΑ που έχει γονατίσει το διαδίκτυο
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία 310 Κιάτο – Αίγιο: Λεωφορείο παρέλαβε τους επιβάτες
- Το μυστηριώδες βουητό που «δεν θα έπρεπε να υπάρχει» σε πόλη των ΗΠΑ
- Νετανιάχου: «Το πέρασμα της Ράφα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας»
- «Φρικιαστικό και ακαλαίσθητο»: Αντιδράσεις για το κτίριο που είναι αφιερωμένο στον Ομπάμα, vid
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης, όσο και αν επιχειρεί επικοινωνιακά να παρουσιάσει ότι η κυβέρνησή του είναι «δίπλα στον πολίτη», αποτυγχάνει παταγωδώς
- Σοκ στην Κίνα: Γυναίκα ξύπνησε από κώμα και αποκάλυψε ότι ο φίλος της…την κακοποιούσε!
- Αστυνομικός αρπάζει σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου από διαδηλώτρια, vid
- Απατεώνες βγάζουν περιουσία πουλώντας θαυματουργές προσευχές που δημιουργούνται από ΑΙ!