Ο Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, με οχήματα και συνεργεία κοπής δέντρων και καθαρισμού του οδικού δικτύου συνέχισαν και σήμερα Παρασκευή να συνδράμουν στην προσπάθεια διάνοιξης των δημοτικών δρόμων.
Ο μηχανισμός υπό τον συντονισμό του αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κόκκαλη επιχειρεί με 140 οχήματα, 250 εργαζόμενους και 8 συνεργεία με 32 υλοτόμους, σε Δήμους με έντονα προβλήματα κυκλοφορίας είτε λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης είτε λόγω πεσμένων δένδρων. Επιπλέον συνεργεία της Περιφέρειας με εξοπλισμό και ζεστό νερό, καθάρισαν από το πρωί 50 στάσεις λεωφορείων διασφαλίζοντας την πρόσβαση των πολιτών. Άλλα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας, μετά από σχετικά αιτήματα, επιχειρούν σε περιοχές των Δήμων Διονύσου, Κηφισιάς και Ωρωπού, στον απεγκλωβισμό πολιτών που είχαν αποκλειστεί στις οικίες τους λόγω πτώσης δέντρων.
Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης με αφορμή τη συνέχιση των επιχειρήσεων δήλωσε:
«Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζουν και σήμερα να δίνουν “μάχη” βοηθώντας τους Δήμους στην προσπάθειά τους να αποκατασταθούν στο σύνολό τους τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία. Η Περιφέρεια Αττικής από τις 13 Φεβρουαρίου ως σήμερα, χωρίς διακοπή, συμβάλει όπου της έχει ζητηθεί και πέραν των αρμοδιοτήτων της στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την κακοκαιρία” .
photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















