Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΝΕΝ αποφάσισε την προκήρυξη νέας 24ωρης απεργίας, για ένατη ημέρα, που ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 25 Ιουνίου, στις 06:00 π.μ. και θα λήξει αύριο Τετάρτη 26 Ιουνίου την ίδια ώρα.
Όπως αναφέρει το ναυτεργατικό σωματείο, η αντιπρόταση του ΣΕΕΝ θα τεθεί για συζήτηση και απάντηση σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην απεργιακή Συνέλευση των μελών της Ένωσης, ενώ σημειώνει ότι τις τελευταίες 2 ημέρες η κινητοποίηση εξελίσσεται χωρίς ο ΣΕΕΝ να έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη.
Τα μέλη της ΠΕΝΕΝ καλούν τον ΣΕΕΝ και την κυβέρνηση να αντιληφθούν τις ευθύνες τους και να δώσουν λύσεις στα αιτήματά τους, υπογραμμίζοντας ότι μονομερείς υποχωρήσεις και πιέσεις δημιουργίας τετελεσμένων σε μία απεργία δεν θα περάσουν.
Η διοίκηση της Ένωσης έχει ήδη γνωστοποιήσει στις εμπλεκόμενες ναυτιλιακές εταιρείες και στους πλοιάρχους τα στοιχεία των μελών που θα συγκροτήσουν το προσωπικό ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή της 24ωρης απεργίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ADEL: Σε συναγερμό η Πολιτική Προστασία για την κακοκαιρία σε Β. Αιγαίο και Δωδεκάνησα- Σε ετοιμότητα και στην Αττική
- Μετά το φιάσκο το Λούβρο αυξάνει κατά 45% την τιμή εισιτηρίου για τους εκτός Ευρώπης επισκέπτες
- Νέα δημοσκόπηση δείχνει που βρίσκονται τα ποσοστά των κομμάτων
- Δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής: Η συγκλονιστική κατάθεση του αδελφού του 19χρονου θύματος
- Ισπανία: Προφυλακιστέος ο πρώην υπουργός Μεταφορών Χοσέ Λουίς Άμπαλος – Κατηγορείται για διαφθορά
- Ο Κ. Χατζηδάκης για τις αγροτικές επιδοτήσεις: Με ένα πιο δίκαιο σύστημα, η χώρα δεν θα χάσει ούτε ένα ευρώ
- Μήνυμα Πούτιν που μπορεί να φέρει ανατροπή στην Ευρώπη
- Καιρός: Μεγάλη κατολίσθηση απειλεί οικισμό στα Τζουμέρκα, σπίτια έτοιμα να καταρρεύσουν – Δείτε εικόνες
- «Σαν ξαφνική βόμβα»: Εντυπωσιακές εικόνες από το διάστημα δείχνουν την έκρηξη του ηφαιστείου της Αιθιοπίας
- Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ επισκέφθηκε το αεροπλανοφόρο Gerald R. Ford στην Καραϊβική









