• Αρχική
  • Άρθρα
  • Συνάντηση…κορυφής Γεννηματά και Μεσσηνίας: «Ακούστε τη φωνή της λογικής και εμβολιαστείτε»

Συνάντηση…κορυφής Γεννηματά και Μεσσηνίας: «Ακούστε τη φωνή της λογικής και εμβολιαστείτε»

Νέα έκκληση υπέρ του εμβολιασμού απηύθυνε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά από την Καλαμάτα όπου και βρίσκεται.

Η Φώφη Γεννηματά την Πέμπτη (22/7) κάλεσε όλους τους πολίτες να ακούσουν τους επιστήμονες και να εμβολιαστούν ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η πανδημία.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο, ο οποίος έχει ανοικτά υποστηρίξει την ανάγκη εμβολισμού.

«Με χαρά βρίσκομαι στην πατρίδα μου και ξεκινώ τις συναντήσεις μου με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο οποίος δημόσια πήρε θέση υπέρ του εμβολιασμού. Είναι θετικό που η Εκκλησία έχει προχωρήσει στην έκδοση σχετικού φυλλαδίου. Η πανδημία καλπάζει. Καλώ όλους τους πολίτες να ακούσουν τη φωνή της επιστήμης, τη φωνή της λογικής και να εμβολιαστούν», είπε η κ. Γεννηματά μετά τη συνάντηση.

Η πρόσκληση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ για μαζικό εμβολιασμό έγινε καθώς σήμερα ξεκινά και η καμπάνια του κόμματος με κεντρικό μήνυμα: «Νοιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε».

Η Φώφη Γεννηματά επίσης ανέφερε πώς στόχος της καμπάνιας είναι να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

«Λέμε ναι στον εμβολιασμό, όχι στον διχασμό», τόνισε και πρόσθεσε ότι με την καμπάνια ενθάρρυνσης του εμβολιασμού το Κίνημα Αλλαγής προτρέπει τους πολίτες κάθε ηλικίας να αντιληφθούν το εμβόλιο ως μια πράξη ατομικής και συλλογικής ευθύνης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.