Κορωνοϊό στείλανε οι Τούρκοι στη Λέσβο. Δύο εντοπίστηκαν. Τι γίνεται με τους υπόλοιπους;;

Δύο κρούσματα κορωνοϊού σε μετανάστες που εισήλθαν στη Λέσβο την Τετάρτη εντοπίστηκαν στο πλαίσιο δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες στο νησί. Ειδικότερα, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, από την 1η Μαρτίου δεν κατευθύνονται όλοι οι αφιχθέντες μετανάστες στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) των νησιών αλλά σε ειδικές δομές καραντίνας που […]

Δύο κρούσματα κορωνοϊού σε μετανάστες που εισήλθαν στη Λέσβο την Τετάρτη εντοπίστηκαν στο πλαίσιο δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες στο νησί.

Ειδικότερα, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, από την 1η Μαρτίου δεν κατευθύνονται όλοι οι αφιχθέντες μετανάστες στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) των νησιών αλλά σε ειδικές δομές καραντίνας που έχουν προβλεφθεί σχετικά από το αρμόδιο υπουργείο.

Στη Δυτική Λέσβο, η εν λόγω δομή βρίσκεται σε χώρο που ενοικίασε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σε συνεννόηση με τον δήμο Δυτικής Λέσβου, κοντά στην παραλία Ευθαλού.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει καμία σχέση της δομής αυτής με την αντίστοιχη δομή στη Μόρια.

parapolitika / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί