Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, έχουν βρεθεί από χθες μέχρι σήμερα πάνω από 10 κρούσματα κορωνοϊού σε διοικητικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό.
Όπως τονίζουν η διασπορά στους εργαζόμενους του νοσοκομείου είναι ανυπολόγιστη και οι υγειονομικοί είναι πολύ ανήσυχοι και κάνουν ουρές για να υποβληθούν σε τεστ.
Όπως τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ υπάρχει φόβος ότι η διασπορά είναι πολύ μεγαλύτερη και η αγωνία έχει κορυφωθεί. Σημειώνεται ότι ακόμα και με 10 κρούσματα το νοσοκομείο αποδυναμώνεται καθώς θα πρέπει είτε έχουν συμπτώματα είτε όχι να μπουν σε καραντίνα.
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Δευτέρα 19/10/2020 έγινε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τους τοπικούς φορείς της πόλης και επίσης όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στην κατανομή που δημοσιοποίησε στην Θεσσαλονίκη η τάση είναι αυξητική με χθες να καταγράφονται 49 κρούσματα κορωνοϊού.
newsit / photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο τους»
- Eurovision 2026: Με Μπέτυ Μαγγίρα και Κλαυδία θα αποκαλυφθούν οι 28 φιναλίστ – Δείτε πότε
- Τα λόγια του Τραμπ για την απόπειρα επίθεσης κατά της κατοικίας του Πούτιν – Η ατάκα για τους Τόμαχοκ, vid
- Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΝ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών
- Ουκρανικό ζήτημα: Υπάρχουν ακόμη μερικά «πολύ ακανθώδη ζητήματα», σύμφωνα με τον Τραμπ
- Λεπτομέρειες για την απόπειρα επίθεσης κατά της κατοικίας του Πούτιν έδωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας
- ΕΛΑΣ: Έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη – Εντόπισαν πλήθος παραβάσεων
- «Αναλάβετε τις ευθύνες σας»! Ποιούς αφορά το μήνυμα του Γκουτέρες;
- Τραγωδία στην Κρύα Βρύση Μετεώρων: Δυο αδέλφια βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους
- Ελληνικός Τουρισμός: Οι 5 βασικές τάσεις και προκλήσεις της επόμενης μέρας









