Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η μαρτυρία του Ηλία Γεροντιδάκη, του οποίου ο πατέρας, επαγγελματίας οδηγός, επέβαινε στο πλοίο που τυλίχθηκε στις φλόγες συγκλονίζει.
Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Τελευταία φορά που επικοινώνησα με τον πατέρα μου ήταν χθές λίγο πριν μπει στο καράβι, στην Ηγουμενίτσα για να ταξιδέψει να πάει στην Ισπανία γιατί το συγκεκριμένο καράβι κάνει ανταπόκριση και βγαίνει στην Βαρκελώνη.”
Και συνεχίζει: «Δεν ήταν σωστό το καράβι, δεν είχε πολλές καμπίνες. Είχε μέσα 150 φορτηγά και κανονικά θα έπρεπε να έχει 70-75 καμπίνες και έχει 50. Μας υποχρεώνει να κοιμόμαστε ανά 4. Ο πατέρας μου από ότι μαθαίνω κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο.
Το καράβι είναι άθλιο. Είχε κοριούς, ήταν βρώμικο, δεν είχε συστήματα ασφαλείας, έχω ταξιδέψει άπειρες φορές με αυτό. Ούτε μπάνιο δεν κάνεις σε αυτο το καράβι. Μπήκε μεσα στο καράβι και απλά έφυγε. Ακόμη και τώρα που προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί του δεν έχω βρει γραμμή. Ήμουν στην Ιταλία και ετοιμαζόμουν να έρθω στην Ελλάδα όταν με ενημέρωσαν ότι το καράβι που βρίσκεται ο πατέρας μου, φλέγεται. Αυτή ήταν και η τελευταία ενημέρωση που είχα, δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί του».
ant1/ photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οργή στην Κορσική: Βανδάλισαν και αποκεφάλισαν άγαλμα της Παναγίας, vid
- Κρεμλίνο: Θέλει σοβαρή προετοιμασία η συνάντηση Πούτιν-Τραμπ, θα πάρει χρόνο
- Διασύνδεση αγοράς εργασίας – σχολείων: Μητρώο εθελοντών ψηφιακής διακυβέρνησης στην Κεντρική Μακεδονία
- Παρέμβαση Τσίπρα κατά Μητσοτάκη για το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
- ΤτΕ: Στα 16,7 δισ. ευρώ τα έσοδα απο τον τουρισμό στο οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2025
- H ηλικία των επενδυτών αλλάζει την αγορά ακινήτων στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: 1 στους 4 κάτω των 40 ετών
- Για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες θα μείνει στη φυλακή ο Σαρκοζί
- Σοκ στα Τρίκαλα: Συνελήφθη 18χρονος για τη δολοφονία της μητέρας του
- Σ. Φάμελλος από την Κομοτηνή: «Η ελληνική περιφέρεια εκπέμπει SOS από τον πρωτογενή τομέα μέχρι τη μεταποίηση»
- ΣΕΚ: Ανεπανόρθωτη η καταστροφή από τη θανάτωση προβάτων Πελαγονίας χωρίς τη διατήρηση DNA