Συγγενείς Γιώργου Καραϊβάζ: Μας τρώει αυτό το γιατί – Πάντα δούλευε για να βγάζει τις αλήθειες (vid)

Τι είπαν η αδερφή και ο θείος του δημοσιογράφου που εκτελέστηκε

Για τον Γιώργο Καραϊβάζ, τα παιδικά του χρόνια αλλά και το όνειρό του να γίνει δημοσιογράφος μίλησαν η αδερφή και ο θείος του δολοφονημένου δημοσιογράφου, αναζητώντας απαντήσεις για τη στυγερή εκτέλεση.

«Μας τρώει αυτό το γιατί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο θείος του δημοσιογράφου, Νίκος Κομάτογλου. «Πάντα δούλευε για να βγάζει τις αλήθειες, αλλά το παιδί το φάγανε, μας τρώει αυτό το γιατί, χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια της, η δε μάνα του είναι σε άθλια κατάσταση» είπε, μιλώντας στο Mega.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν από μία οικογένεια που είχε ο πατέρας του ζώα, μικρό παιδί βοσκούσε αυτά τα ζώα. Είχε αγάπη για τα βιβλία και μου έλεγε θείο, εγώ θα φύγω θα γίνω δημοσιογράφος. Αυτό έγινε, αστυνομικός συντάκτης. Έφυγε από δω μόνος του και έφτασε εκεί που έφτασε».

Η αδερφή του θύματος, Ανατολή Καραϊβάζ, μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια. «Μεγαλώσαμε στην Καλλίφυτο Δράμας, φτωχικά ήταν τα παιδικά μας χρόνια, ήμασταν παιδιά της αγροτιάς, παιδιά που βοηθούσαμε τους γονείς μας, ηταν παδί χαμηλών τόνων, ήταν του σχολείου, του διαβάσματος αλλά έκανε αγροτικές δουλειές όσο μπορούσε μέχρι που έφυγε για την Αθήνα για να σπουδάσει» ανέφερε.

Η ίδια ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα ο αδερφός της της φαινόταν σκεπτικός. «Μου φάνηκε ότι κάτι έχει. Τον πήρα τηλέφωνο, του λέω αδερφέ μου είσαι καλά; Μου λέει είμαι καλά… Δεν έχω τίποτα μου είπε: Είμαι καλά και θέλω να είσαι κι εσύ καλά, να κοιτάζεις τον εαυτό σου».

newsbeast/ photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί