Ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα που ξεκίνησε η Εισαγγελία Βόλου για την υπόθεση του θανάτου της 7χρονης Θωμαϊδας από το Βελεστίνο.
Το κορίτσι αφού έφαγε ένα γλυκό-κέρασμα στο σχολείο, υπέστη αλλεργικό σοκ και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς έφυγε από τη ζωή.
Ένα γλυκό την οδήγησε στον θάνατο
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, η υπόθεση αναμένεται να τεθεί στο αρχείο, καθώς δεν αποδόθηκαν ευθύνες στους δασκάλους για το ατυχές περιστατικό που συνέβη σε σχολείο του Βελεστίνου, όταν στις 25 Ιανουαρίου, η 7χρονη Θωμαΐς έφαγε ένα μπακλαβαδάκι κέρασμα για την γιορτή φίλης της.
Αμέσως μετά άρχισε να μη νιώθει καλά και σύντομα έφτασε στο σχολείο ο πατέρας της και την πήγε στο Κέντρο Υγείας του Βελεστίνου όπου έπαθε ανακοπή. Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τη σώσουν. Η Θωμαΐς έπεσε σε κώμα και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή στις 14 Φεβρουαρίου.
Όπως είχε μεταδώσει το OPEN όταν η 7χρονη ρωτήθηκε εάν έχει καταναλώσει ξανά το συγκεκριμένο γλυκό, που είχε ξηρούς καρπούς, το παιδί απάντησε καταφατικά και συμπλήρωσε πως δεν την είχε πειράξει.
(Dikaiologitika – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γερμανία: Για «πολύ κρίσιμη κατάσταση» στην οικονομία κάνει λόγο ο Μερτς
- Η νέα πρόεδρος της Βενεζουέλας αγκάλιασε τους πρέσβεις Ρωσίας, Ιράν και Κίνας, vid
- ΥΠΕΝ: Χρηματοδοτήσεις έργων διαχείρισης αποβλήτων και αστικών λυμάτων
- Θρίλερ στις Σέρρες με τον τραγικό θάνατο ενός 17χρονου – Συνελήφθη 16χρονος
- Στ. Παπασταύρου: «Τα Θεοφάνεια αναδεικνύουν τη σημασία της ενότητας και της αλληλεγγύης»
- Ευρωπαίοι «ηγέτες» έβγαλαν ανακοίνωση για τη Γροιλανδία – Δεν τόλμησαν να αναφέρουν τον Τραμπ
- Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία της στην Πεύκη
- Το παραδέχτηκε ο δήμαρχος του Κραν-Μοντανά: «Δεν είχε πραγματοποιηθεί κανένας έλεγχος εδώ και 5 χρόνια»
- ΟΗΕ: «Η επέμβαση των ΗΠΑ στην Βενεζουέλα καθιστά τον κόσμο λιγότερο ασφαλή»
- Χρ. Δήμας για το πρόβλημα συχνοτήτων στο FIR Αθηνών: Συνεχίζεται η πλήρης διερεύνηση των αιτιών από ειδική Επιτροπή









