Στην Λέσβο την Τετάρτη ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημ. Παπαστεργίου

Προσκεκλημένος του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου και Προέδρου Ταξιάρχη Βέρρου, επισκέπτεται αύριο 24 Απριλίου τη Λέσβο, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο κ. Υπουργός θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του Ανοιχτού Εργαστηρίου με θέμα: «Ψηφιακή Μετάβαση, Τεχνητή Νοημοσύνη και Επιχειρηματικότητα στην τοπική κοινωνία», που διοργανώνει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υπουργού στο νησί, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου έχει προγραμματίσει συνάντηση γνωριμίας του κ. Παπαστεργίου με τους Δημάρχους του Βορείου Αιγαίου και γενικότερη συζήτηση για τα θέματα που αφορούν στους Δήμους της Περιφέρειας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, στην έδρα της Ένωσης στη Μυτιλήνη, με δυνατότητα τηλεδιάσκεψης για όσους δεν μπορούν να παραστούν με φυσική παρουσία.

Να σημειωθεί ότι οι εργασίες του Ανοιχτού Εργαστηρίου που διοργανώνει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου και θα χαιρετίσει ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ξεκινούν στις 5 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο της Καλλονής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί