Στην αγορά της Κίνας στοχεύει η Πάρος για να αυξήσει την τουριστική της κίνηση

Το άνοιγμα της ταξιδιωτικής κίνησης από την Κίνα από τις αρχές Νοεμβρίου, έπειτα από την απαγόρευση που ίσχυε από το 2020, αποτέλεσε το αντικείμενο συναντήσεων των εκπροσώπων του Δήμου Πάρου, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην έκθεση World Travel Market (WTM) στο Λονδίνο.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με εκπροσώπους του ταξιδιωτικού οργανισμού Dragon Trail International, ο οποίος ειδικεύεται στην αγορά της Κίνας.

«Λειτουργούμε με σχέδιο και προλαβαίνουμε τις εξελίξεις» -δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού Μάρκος Κωβαίος- «όπως άλλωστε έχουμε πράξει και με άλλες αγορές πέρυσι, ακόμα και το 2020, μέσω των διαδικτυακών συναντήσεων που είχαμε με παράγοντες της διεθνούς ταξιδιωτικής αγοράς». Και πρόσθεσε: «Προσβλέπουμε σε αγορές που προσφέρονται τόσο στην επέκταση της τουριστικής περιόδου όσο και στην αύξηση της μέσης παραμονής σε συνδυασμό και με την ενίσχυση των εσόδων, όπως είναι η αμερικανική. Με αυτή την έννοια δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την Κίνα, τώρα μάλιστα που βρίσκεται στη φάση της άρσης απαγόρευσης των ταξιδιών. Και αυτό αποδεικνύει ότι η στρατηγική μας έχει ορίζοντα, δεν αναπτύσσεται τυχαία και προλαβαίνει τις εξελίξεις».

Στην έκθεση του Λονδίνου, οι εκπρόσωποι του Δήμου Πάρου είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν σειρά και άλλων προγραμματισμένων συναντήσεων με travel bloggers, δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες από την Μ. Βρετανία, τις ΗΠΑ, την Γερμανία και την Ινδία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί