Στη Ροδόπη η Ντόρα Μπακογιάννη

Την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, επισκέπτεται σήμερα, δεύτερη ημέρα της περιοδείας της στη Θράκη, η Ντόρα Μπακογιάννη και αντιπροσωπεία βουλευτών, μελών της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανάπτυξης της Θράκης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τον δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών, Ντίνο Χαριτόπουλο, με τον δήμαρχο Αρριανών, Αμέτ Ριτβάν και τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών-Διοίκησης και Διαφάνειας, Αχμέτ Ιμπράμ, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμονα, τον πρύτανη του Δ.Π.Θ., Αλέξανδρο Πολυχρονίδη και μέλη του πρυτανικού συμβουλίου καθώς και τη διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, Μαίρη Κοσμίδου.

Το πρόγραμμα των επαφών συνεχίζεται το απόγευμα με τον πρόεδρο της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής και την επίσκεψη της προέδρου και της αντιπροσωπείας της Διακομματικής Επιτροπής στο Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο όπου θα συναντηθούν με τους προέδρους του Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου, Νίκο Αγγελίδη, του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, Αντώνη Γραβάνη, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ροδόπης, Ιάκωβο Φραντζή, του Εμπορικού Συλλόγου, Κική Κωνσταντινίδου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Ανέστη Βαφειάδη. Η επίσκεψη στην Κομοτηνή ολοκληρώνεται το πρωί της Κυριακής καθώς στις 9.15 είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου της πόλης, Μάγδα Γιαμουστάρη και με τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας.

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί