Στη ΜΕΘ δίνει μάχη με τον κορωνοϊό ο Δημήτρης Κρεμαστινός στον Ευαγγελισμό

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός συνεχίζει να δίνει μάχη για την ζωή του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έχοντας νοσήσει από τον ιό του κορωνοϊού. Στον Δημήτρη Κρεμαστινό ευχήθηκε, εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής του Κινήματος Αλλαγής, ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής. «Θέλω να υπογραμμίσω και να τονίσω για να ακουστεί στην Αίθουσα ότι τώρα που […]

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός συνεχίζει να δίνει μάχη για την ζωή του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έχοντας νοσήσει από τον ιό του κορωνοϊού.

Στον Δημήτρη Κρεμαστινό ευχήθηκε, εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής του Κινήματος Αλλαγής, ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Θέλω να υπογραμμίσω και να τονίσω για να ακουστεί στην Αίθουσα ότι τώρα που μιλάμε ένας συνάδελφος μας, μέχρι πριν από λίγους μήνες, ο Δημήτρης Κρεμαστινός, είναι στον Ευαγγελισμό και δίνει τη μάχη της ζωής. Προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. Είναι στην εντατική εδώ και πολλές μέρες και δίνει την προσωπική του μάχη. Είμαι κοντά του, είμαστε κοντά του και του εύχομαι περαστικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

Ο 78χρονος πολιτικός του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού από το πρωί της 26ης Μαρτίου.

iefimerida.gr / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί