ΣΟΚ!!! 17χρονος κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από αλλοδαπούς!!! Απόλυτη φρίκη!!!

«Με βίαζαν πέντε άτομα σχεδόν κάθε βράδυ για περίπου 15 ημέρες μέχρι που αποφυλακίστηκα. Ο ένας τελείωνε, ο άλλος ξεκινούσε»

! Την φρίκη που φέρεται να βίωσε όταν ήταν κρατούμενος σε Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων κατήγγειλε ένας 17χρονος από την Κρήτη!!!

Μπροστά στην κάμερα ο 17χρονος αποκάλυψε ότι το διάστημα (έξι μηνών) της παραμονής του στις φυλακές ανηλίκων στη Κασσαβέτεια στον Βόλο έπεσε θύμα ομαδικών βιασμών. «Εζησα τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου» είπε (cretalive) ο ανήλικος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι έπεφτε να κοιμηθεί και δεν ήξερε αν θα ξημερωθεί.

Με τη μητέρα του στο πλευρό του κατονόμασε πέντε αλλοδαπούς συγκρατούμενούς του, που όπως κατήγγειλε έμπαιναν στο κελί του, όταν οι υπόλοιποι είχαν κοιμηθεί, και τον βίαζαν διαδοχικά ο ένας μετά τον άλλο: «Όλοι μαζί ερχόντουσαν. Τελείωνε ο ένας, ερχόταν ο άλλος. Είχανε στοχοποιήσει και ένα άλλο παιδί, δεν θέλω να πω το όνομά του, του το είχανε κάνει αυτό στο μπάνιο…».

Ο 17χρονος είχε εκτίσει ποινή για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με την αδερφή του και αποφυλακίστηκε στις 17 Μαρτίου. 

eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί