Την αναστολή των μαθημάτων τους, για το επόμενο διάστημα των 14 ημερών, ανακοίνωσαν φιλαρμονικές Εταιρείες της Κέρκυρας και χορωδίες του νησιού,
συμμετέχοντας ενεργά στα μέτρα πρόληψης που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, κατά της διασποράς του κοροναϊού COVID-19.
Με ανακοινώσεις τους, οι Φιλαρμονικές του τόπου δηλώνουν ότι «με συνέπεια και κοινωνική ευθύνη ακολουθούν πιστά τα μέτρα πρόληψης που έχουν ανακοινωθεί, για την προστασία από την εξάπλωση του κοροναϊού, παρότι στο νησί δεν έχει εκδηλωθεί ακόμη κανένα κρούσμα.
Ήδη έχουν δηλώσει την αναστολή της λειτουργίας τους, η Φιλαρμονική Εταιρία «Μάντζαρος, η «Παλαιά Φιλαρμονική», η «Φιλαρμονική Ένωση Καποδίστρια», η Φιλαρμονική «Κυνοπιαστών», η Χορωδία Κέρκυρας και η Σχολή του Κέντρου Επτανησιακής Μουσικής και Πολιτισμού, καθώς και η συμμετοχή της Γυναικείας Χορωδίας Κέρκυρας στον διαγωνισμό «Τάσος Παππάς» που θα γινόταν στην Θεσσαλονίκη, την 29η Μαρτίου 2020.
Την ίδια ώρα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Χορωδίας Κέρκυρας και του Οργανισμού Κερκυραϊκών Εκδηλώσεων, γνωστοποίησαν ότι αναβάλουν την προγραμματισμένη για την 21η Μαρτίου 2020 συναυλία της Ανδρικής Χορωδίας Κερκύρας, στο Μνημείο «Ροτόντα» της Θεσσαλονίκης.
Από την πλευρά της, η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου, αποφάσισε την άμεση απολύμανση στο ΚΑΠΗ και στους παιδικούς σταθμούς του δήμου.
Σύμφωνα με την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο για θέματα Παιδείας στον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, Μαρία Ζερβού, μετά και από απόφαση της κ. Υδραίου, αυτό το Σαββατοκύριακο το ΚΑΠΗ του κεντρικού δήμου, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί, θα απολυμανθούν προληπτικά, από συνεργεία καθαρισμού ιδιωτικής εταιρείας, για την προστασία από την εξάπλωση του ιού.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία απαιτεί «μια Ρωσία πρόθυμη να συνεργαστεί», δηλώνει ο Καναδός πρωθυπουργός
- Πόλεμος: Πάνω από 1 εκατομμύριο σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα στην περιοχή του Κιέβου
- Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν εκ νέου τον κόμβο της Εγλυκάδας
- Πούτιν: Αν δεν θέλετε ειρήνη στην Ουκρανία τότε θα πετύχουμε τους στόχους μας δια της βίας, vid
- Απάντηση της Σ. Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ «που πανηγύριζε για την Mercosur»
- Κάλεσμα σε κοινή κάθοδο των αγροτών σε διαπραγματεύσεις, απευθύνουν 18 αγροτικά μπλόκα
- Το «παλαιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο» της Βρετανίας στολίστηκε για 115η συνεχόμενη χρονιά
- Ανασύρθηκαν με ελικόπτερο οι 4 ορειβάτες από τα Βαρδούσια
- Αγία Πετρούπολη: «Ντου» των ρωσικών αρχών σε «σέχτα» που προσευχόταν υπέρ του Ζελένσκι, vid
- Νέα μελέτη: Η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο άνοιας
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ









