Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, το παιδί από την Ηλεία παρουσίασε μεταφλεγμονώδες σύνδρομο με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο. «Πρόκειται για ένα μεταφλεγμονώδες σύνδρομο, θα έλεγα ίσως είναι και το πρώτο πανελλαδικά που συμβαίνει, που δημιούργησε αυτή την επιπλοκή.
Γίνεται το καλύτερο δυνατό προκειμένου να αναστραφεί η κατάσταση και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουν», δήλωσε στο OPEΝ, ο διοικητής 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 10χρονος, του οποίου η οικογένεια είχε νοσήσει από κορωνοϊό, είχε ήπια συμπτώματα της νόσου.
Ωστόσο, όταν φάνηκε να ξεπερνά τον ιό, εμφάνισε πρόβλημα στους πνεύμονες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η εισαγωγή του στο νοσοκομείο του Ρίου. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πιθανότατα πρόκειται για κρούσμα Καβασάκι, καθώς τα συμπτώματα παραπέμπουν στη νόσο.
(Iefimerida – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης