Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, το παιδί από την Ηλεία παρουσίασε μεταφλεγμονώδες σύνδρομο με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο. «Πρόκειται για ένα μεταφλεγμονώδες σύνδρομο, θα έλεγα ίσως είναι και το πρώτο πανελλαδικά που συμβαίνει, που δημιούργησε αυτή την επιπλοκή.
Γίνεται το καλύτερο δυνατό προκειμένου να αναστραφεί η κατάσταση και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουν», δήλωσε στο OPEΝ, ο διοικητής 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 10χρονος, του οποίου η οικογένεια είχε νοσήσει από κορωνοϊό, είχε ήπια συμπτώματα της νόσου.
Ωστόσο, όταν φάνηκε να ξεπερνά τον ιό, εμφάνισε πρόβλημα στους πνεύμονες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η εισαγωγή του στο νοσοκομείο του Ρίου. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πιθανότατα πρόκειται για κρούσμα Καβασάκι, καθώς τα συμπτώματα παραπέμπουν στη νόσο.
(Iefimerida – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα επίθεση κατά σκάφους διακινητών ναρκωτικών ανακοίνωσε το Αμερικανικό Πεντάγωνο
- Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει αύριο στη σύνοδο κορυφής της MED9 στη Σλοβενία
- Στο Ασκληπιείο της Κω ορκίστηκαν 40 αριστούχοι γιατροί από όλο τον κόσμο
- Τζόρτζια Μελόνι: “Η ημέρα εορτασμού του Χριστόφορου Κολόμβου ήρθε για να μείνει”,vid
- Μία τεράστιας σημασίας κίνηση που έγινε από την Κίνα
- Ο Ν. Ανδρουλάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ
- Ο Μ.Χαρακόπουλος στη χειροτονία του νέου Αρχιεπισκόπου Σινά: Μια νέα ελπιδοφόρα εποχή
- Ντόναλντ Τραμπ: “Παράνομος ναρκοηγέτης” ο πρόεδρος της Κολομβίας
- Ληστεία στο Λούβρο: Το στέμμα της αυτοκράτειρας Ευγενίας βρέθηκε κοντά στο μουσείο
- Συνελήφθη έμπορος ναρκωτικών στη Νέα Μάκρη
Κύρια Θέματα

















