Σάκης Αρναούτογλου: Πυκνές χιονοπτώσεις και χιονοθύελλες φέρνει η κακοκαιρία «Ελπίς»

Νέα ανάρτηση από τον Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρεται στα φαινόμενα της κακοκαιρίας «Ελπίς» και τα χιόνια που θα πέσουν αρχικά την Κυριακή στο Αιγαίο, ενώ κάνει λόγο και για χιονοθύελλες.

Παράλληλα, αναφέρεται στην Εύβοια, όπου «το ύψος του χιονιού στα ανατολικά παράκτια αλλά και ορεινά τμήματα δεν αποκλείεται να ξεπεράσει και τα 40-50 εκατοστά συνοδεία πολύ ισχυρών ανέμων (χιονοθύελλα)».

Όσον αφορά την Αττική, οι πιο πυκνές χιονοπτώσεις «θα πρέπει να σημειωθούν κυρίως κατά τη διαρκεια της νύχτας της Δευτέρας μέχρι και τις πρωινές- προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης».

Η ανάρτηση Αρναούτογλου:

Και τα τελευταία στοιχεία δείχνουν τις χιονοπτώσεις που θα εκδηλώνονται την Κυριακή στο Αιγαίο να γίνονται κατά τόπους ακόμα πιο έντονες κατά τη διάρκεια της Δευτέρας αλλά και να επηρεάζουν κυρίως μετά το μεσημερι και αρκετές ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής όπου οι πιο πυκνές χιονοπτώσεις θα πρέπει να σημειωθούν κυρίως κατά τη διαρκεια της νύχτας της Δευτέρας μέχρι και τις πρωινές- προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης!

Οσοι από εσάς είναι να ταξιδέψετε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας προς το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά να γνωρίζετε ότι οι χιονοπτώσεις κατά τόπους εκεί θα είναι πυκνές και η ορατότητα πολύ περιορισμένη σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους (χιονοθύελλα) !

Οσον αφορά στην Εύβοια τα πράγματα δείχνουν ακόμα πιο δύσκολα καθώς το ύψος του χιονιού στα ανατολικά παράκτια αλλά και ορεινά τμήματα δεν αποκλείεται να ξεπεράσει και τα 40-50 εκατοστά συνοδεία πολύ ισχυρών ανέμων (χιονοθύελλα)!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί