Ρόδος: 76χρονος έπεσε θύμα ληστείας από γυναίκα που έκανε ωτοστόπ

Παγίδα ήταν τελικά το ωτοστόπ που έκανε μια γυναίκα, σε 76χρονο στη Ρόδο. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 76χρονος η γυναίκα τον λήστεψε με τη βοήθεια συνεργάτη της, ο οποιος τους πλησίασε με άλλο αυτοκίνητο, όταν εκείνος σταμάτησε για να την πάρει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:45 το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11) όταν ο 76χρονος, ο οποίος κατοικεί στις Μαρίτσες, είδε μια γυναίκα να του κάνει ώτοστοπ στην επαρχιακή οδό Καλαμώνα-Μαριστών.

Όταν η γυναίκα μπήκε στη θέση του συνοδηγού είπε στον 76χρονο, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο ΑΤ Ιαλυσού, «έλα να με πας στο χωριό».

Αντί γι’ αυτό, όμως, σύμφωνα με τον 76χρονο, εκείνη τη στιγμή ένα άλλο αυτοκίνητο κόκινου χρώματος σταμάτησε μπροστά στο δικό του, η γυναίκα που είχε κάνει το ώτοστοπ τον έσπρωξε πίσω στο κάθισμα και ένας άνδρας τον με κεφαλοκλείδωμα ακινητοποιώντας τον.

Κατά την καταγγελία του 76χρονου η γυναίκα στη συνέχεια έψαξε τις τσέπες του και εκεί βρήκε και πήρε 2.500 ευρώ. Μετά τη ληστεία, δε, η γυναίκα και ο συνεργός της μπήκαν στο κόκκινο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί