Ρεκόρ προστίμων στη Θεσσαλονίκη – Αύξηση κρουσμάτων στα σχολεία (vid)

Στη Θεσσαλονίκη από τις αρχές Αυγούστoυ έχουν επιβληθεί 43 πρόστιμα για τη μη χρήση μάσκας και 42 στην κεντρική Μακεδονία, όπως αναφέρουν τα parapolitika. Την ίδια στιγμή, αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς τα κρούσματα στα σχολεία σε όλη τη χώρα, όπου μέχρι σήμερα τουλάχιστον 73 σχολεία και τμήματα παραμένουν κλειστά. Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε μαθητή του […]

Στη Θεσσαλονίκη από τις αρχές Αυγούστoυ έχουν επιβληθεί 43 πρόστιμα για τη μη χρήση μάσκας και 42 στην κεντρική Μακεδονία, όπως αναφέρουν τα parapolitika.

Την ίδια στιγμή, αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς τα κρούσματα στα σχολεία σε όλη τη χώρα, όπου μέχρι σήμερα τουλάχιστον 73 σχολεία και τμήματα παραμένουν κλειστά.

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε μαθητή του 14ου Εσπερινού ΕΠΑΛ, που στεγάζεται στο κτίριο του «Ευκλείδη», επί της οδού Κατσιμίδη 11 όπου φοιτούν 700 μαθητές.

Το τμήμα έχει αναστείλει τη λειτουργία του.

Κρούσμα κορωνοϊού, όμως, εντοπίστηκε και σε ακόμη ένα σχολείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς.

Και σε αυτή την περίπτωση αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, απόφαση του υπουργείου για αναστολή λειτουργίας του τμήματος στο οποίο ανήκει ο «θετικός» μαθητής.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί