• Αρχική
  • Άρθρα
  • Θέλουν χάος στην Ελλάδα!!! Οι Πακιστανοί ζητούν δικαίωμα ψήφου! Πήγαν μπροστά από την Βουλή!!! vid

Θέλουν χάος στην Ελλάδα!!! Οι Πακιστανοί ζητούν δικαίωμα ψήφου! Πήγαν μπροστά από την Βουλή!!! vid

Μπρος ολοταχώς για μουσουλμανικό κόμμα...

Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, ζητά να δοθεί δικαίωμα ψήφου στους… «μετανάστες», όσους δηλαδή γίνουν νόμιμοι από το ελληνικό κράτος, και να μπορεί να εκλέγει ακόμα και δημάρχους ή περιφερειάρχες (μουσουλμάνους;;;;;)

Μήπως θα ζητήσουν και μουσουλμανικό κόμμα πανελλήνιας εμβέλειας;;; Πολύ πιθανό!!!

Άραγε η κυβέρνηση θα ακολουθήσει τις πρακτικές ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ήθελε να νομιμοποιήσει εν μία νυκτί χιλιάδες Πακιστανούς;;;

Θυμηθείτε παλαιότερο βίντεο:

Πριν από λίγες μέρες το el.gr είχε ασχοληθεί με ρεπορτάζ από την Αυστρία, όπου τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, καθώς το πολιτικό Ισλάμ στην γερμανόφωνη χώρα έχει οργανωθεί και απειλεί την ίδια την εθνική υπόσταση της χώρας.

«Πρέπει επιτέλους να ρίξουμε φως στο Πολιτικό Ισλάμ, το οποίο είναι δηλητήριο για την κοινωνία μας», είχε πει η υπουργός Ένταξης της χώρας, Susanne Raab.

Σε αυτή την κατεύθυνση οι Αυστριακοί παρουσίασαν έναν «χάρτη του Ισλάμ» για την Αυστρία.

Οι μεγαλύτερες «ομπρέλες» των ισλαμικών ενώσεων στην Αυστρία είναι οι ATIB, οι ενώσεις της Ισλαμικής Ομοσπονδίας, η οποία συνδέεται με τον Millî-Görüş και την Τουρκική Ομοσπονδία, η οποία ανήκει στους γκρίζους λύκους (κίνημα Ülkücü).

Ο χάρτης αυτός, είχε γράψει το el.gr, αποτελεί ηχηρό «καμπαναριό» για την Ελλάδα, καθώς οι μουσουλμάνοι παράνομοι «μετανάστες» που ζητούν να γίνουν νόμιμοι έχουν ήδη οργανωθεί σε εγκληματικές ομάδες στην χώρα μας, ενώ υπάρχουν ιμάμηδες που φανατίζουν. Αυτοί θα είναι και η νεολαία των μουσουλμάνων, η οποία, άπαξ και γιγαντωθεί μέσω νομιμοποιήσεων και αποκτήσει δικαίωμα ψήφου, όχι μόνο θα επηρεάζει καταστάσεις, αλλά θα ευνοήσει και την δημιουργία μουσουλμανικού κόμματος μέσα στην Ελλάδα.

Η Τουρκία διαδραματίζει σε αυτή την κατεύθυνση κυρίαρχο ρόλο, όχι μόνο μέσω των αλλοδαπών που στέλνει στην χώρα μας, αλλά επειδή διαθέτει ήδη πολιτικό τούρκο-μουσουλμανικό φορέα, ο οποίος, όπως έχετε διαβάσει στο el.gr, ήδη προσπαθεί να επηρεάσει πράγματα και καταστάσεις.

Θυμηθείτε: «Θα ξυπνήσεις μια μέρα με μπούρκα και σαρία»! Εξέλιξη «βόμβα» στην Ελλάδα, vid

Ποιός θα δώσει σε αυτούς τους ανθρώπους ψήφο;;;

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.