Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης αξιοποιώντας πληροφορίες από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Κάτω Νευροκοπίου Δράμας, εντόπισαν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας, φορτηγό με επικαθήμενο που οδηγούσε 59χρονος.
Σε έλεγχο που ακολούθησε σε συνεργασία με υπαλλήλους του Α΄ Τελωνείου Θεσσαλονίκης, μέσα στο επικαθήμενο εντοπίστηκαν κρυμμένοι σε καρότσα, πίσω από παλέτες με εμπορεύματα, έντεκα αλλοδαποί, οι οποίοι δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί εισήλθαν αεροπορικώς σε γειτονική χώρα και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο όχημα με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Επιπλέον συνελήφθη η 48χρονη ιδιοκτήτρια του οχήματος, ενώ κατασχέθηκαν το φορτηγό και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε επαρχιακή οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, όταν διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα τέσσερις μετανάστες.
Αρχικά ο οδηγός εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και σε σήμα στάσης δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σχεδόν αίθριος ο καιρός σήμερα 30/3 – Πού αναμένονται παροδικές νεφώσεις
- Εκατοντάδες Michael Myers “πλημμύρισαν” την Βοστώνη…Δείτε τον λόγο! vid
- Τι οικοδομείται κάτω από την πελώρια αίθουσα χορού του Λευκού Οίκου – Η ανακοίνωση που έγινε
- Ο Τραμπ δεν βλέπει «κανένα πρόβλημα» στην παράδοση πετρελαίου στην Κούβα από δεξαμενόπλοιο της Ρωσίας
- Σαν σήμερα 30 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Σοκάρει ο αριθμός: Πάνω από 100χιλ. κτίρια έχουν καταστραφεί στο Ιράν στον 1 μήνα πολέμου
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως μπορεί να κλειστεί «συμφωνία» με το Ιράν
- Ο Τραμπ καυχιέται πως έφερε «αλλαγή καθεστώτος» στο Ιράν
- Κι όμως ο εθνικός μας ύμνος υπάρχει στη ρωσική γλώσσα – ΒΙΝΤΕΟ
- Η απορία ενός Αμερικανού στην Ελλάδα! Τι του έκανε εντύπωση – ΒΙΝΤΕΟ









