Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη δομή προσφύγων στο Βαθύ Σάμου.
Σημειώνεται πως πρόκειται για τη δομή η οποία πρόκειται να δοθεί στον Δήμο στις 30 Σεπτεμβρίου, καθώς όσοι διαμένουν σε αυτή πρόκειται να μεταφερθούν στη νέα κλειστή δομή.
Αύριο Δευτέρα, θα ξεκινούσε η μεταφορά των 500 αιτούντων ασυλο από το ΚΥΤ στο Βαθύ της Σάμου στο νέο ΚΥΤ στη θέση Ζερβού που τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν χθες Σάββατο, από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ Νότη Μηταράκη.

Από το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το samos24.gr φαίνεται η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στη δομή ενώ φαίνεται πως σημειώνεται τουλάχιστον μία ισχυρή έκρηξη.
Εκατοντάδες αλλοδαποί έχουν μεταφερθεί σε γειτονιό γήπεδο.
Το περίεργο αυτό περιστατικό έρχεται 1 χρόνο ακριβώς μετά την μεγάλη φωτιά του καταυλισμού της Μόριας στη Λέσβο, για την οποία καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δύο Αφγανοί.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,994 δισ. ευρώ καταγράφηκε στον προϋπολογισμό το α’ δίμηνο εφέτος
- Η Μέρκελ καλεί όλους τους αλλοδαπούς της Γερμανίας να αποτρέψουν την άνοδο της δεξιάς
- Παράταση του «Προλαμβάνω» μετά τη λήξη της χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης ζητούν οι γιατροί
- Η πιο γλυκιά τσοπάνισσα στον κόσμο! Θα λιώσετε με το Βίντεο
- Νότιος Λίβανος: Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως εξαπέλυσε «περιορισμένες χερσαίες επιχειρήσεις» κατά της Χεζμπολάχ
- Θεσσαλονίκη: Βγήκε στο μπαλκόνι και απειλούσε περίοικους με κυνηγετικά όπλα
- Όσκαρ 2026: Ιστορία έγραψε η ελληνικής καταγωγής Cassandra Kulukundis – Κέρδισε το 1ο βραβείο για το casting (Vid)
- Ιράν: Εν μέσω πολέμου η κυβέρνηση αυξάνει 60% τους μισθούς
- «Η Κούβα επιθυμεί επίσης να κλείσουμε συμφωνία», λέει ο Τραμπ
- Μεσανατολικό: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν 16 ανθρώπους στη Γάζα και την κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με γιατρούς









