ασκήθηκε σε βάρος των δύο αλλοδαπών που συνελήφθησαν για το περιστατικό που κατήγγειλε λουόμενη στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.
Η 26χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι έξι άντρες, της επιτέθηκαν ενώ περίμενε τον σύζυγο της έξω από την πλαζ, σκίζοντας την μπλούζα της, βιντεοσκοπώντας παράλληλα τις πράξεις τους, τις οποίες μετέδιδαν ζωντανά σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.
Οι δύο κατηγορούμενοι, πακιστανικής καταγωγής, παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, ενώ η αστυνομία αναζητά τους άλλους τέσσερις δράστες.
Η παθούσα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, πως οι δύο συλληφθέντες ήταν στην ομάδα των έξι, αλλά όχι από αυτούς που της επιτέθηκαν ή από εκείνους που βιντεοσκοπούσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη αναφέρει πως οι δύο παρακολουθούσαν την όλη σκηνή.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Μόσχα ζητάει εξηγήσεις από το Βελιγράδι για την πώληση όπλων στην Ουκρανία
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 14 Νοεμβρίου
- Τραμπ για Όρμπαν: «Θα έπρεπε να σέβονται την Ουγγαρία και αυτόν τον ηγέτη»
- Ο υπαινιγμός του Τραμπ έχοντας τον Όρμπαν δίπλα του ακούστηκε μέχρι τις Βρυξέλλες (video)
- Γάζα: Το Αζερμπαϊτζάν δεν σχεδιάζει να στείλει ειρηνευτικές δυνάμεις εάν δεν σταματήσουν οι συγκρούσεις
- Κυβερνητικές πηγές για την αποχώρηση του υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά
- Αποχώρησε από την θέση του υφυπουργού ο Ευάγγελος Τουρνάς
- Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η φορολογική μεταρρύθμιση
- Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Δένδιας για την τεχνητή νοημοσύνη και όχι μόνο
- Η προειδοποίηση του «Δράκου» που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη









