κατηγορούμενοι σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας γιατί «ενώθηκαν με σκοπό την από κοινού διάπραξη εκνόμων ενεργειών, κυρίως σε βάρος αλλοδαπών μεταναστών». Παραπέμφθηκαν δε να δικαστούν σε τακτική δικάσιμο τον Ιανουάριο του 2021.
Οι επτά καθώς και δύο ακόμη άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και σύσταση εγκληματικής ομάδας, με την επιβαρυντική περίπτωση πράξεων που διώκονται και με τον αντιρατσιστικό νόμο. Οι συλληφθέντες έφεραν αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα, μεταλλικές ράβδους και κουκούλες full face.
Οι συλληφθέντες είναι όλοι μόνιμοι κάτοικοι Λέσβου, ηλικίας 17 έως 24 ετών, ελληνικής καταγωγής εκτός από δυο που είναι αλβανικής και βουλγαρικής καταγωγής.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΑΑΔΕ: Το TEK Αττικής ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ελέγχων – Αύξηση 400 εκατ. ευρώ στα έσοδα σε 1 χρόνο
- Έκκληση του προέδρου του Λιβάνου Αούν για διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ: “Να μη γίνει το νότιο τμήμα της χώρας νέα Γάζα”
- ManpowerGroup: Δυσκολία εύρεσης εργαζομένων με εξειδικευμένες δεξιότητες
- Μεσολόγγι – Ο Σ. Φάμελλος για την Ηρωική Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων
- Ανοίγει αύριο Μ. Δευτέρα η πλατφόρμα του fuel pass στη βενζίνη
- Τώρα ξέρετε πώς ακούγεται η καμήλα! ΒΙΝΤΕΟ
- Ιράν: Απαγχόνισε δύο άνδρες που είχαν καταδικαστεί για σχέσεις με το Ισραήλ
- Ν. Χαρδαλιάς: «Το Παιδικό Πανεπιστήμιο της Περιφέρειας είναι πλέον θεσμός»
- Φωτεινή Αραμπατζή: Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση κάθε αρμόδιας Αρχής
- Η μητέρα του Έλον Μασκ καταδικάζει το «μίσος και την ανεντιμότητα» των μέσων ενημέρωσης προς τον γιο της









