• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μέσα στο τέμενος της Αθήνας θα «γεννηθεί»(;) αυτό που όλοι οι Έλληνες απεύχονται (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στο τέμενος της Αθήνας θα «γεννηθεί»(;) αυτό που όλοι οι Έλληνες απεύχονται (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα δύο πρόσωπα των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα για να επιτευχθεί ο τελικός σκοπός...

Αρχές καλοκαιριού τοποθετείται τελικά η επίσημη έναρξη λειτουργίας του ισλαμικού τεμένους της Αθήνας, στην περιοχή του Βοτανικού.

Αυτό αναφέρει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Ειδικότερα, εντός των επόμενων 15 ημερών αναμένεται να προκηρυχθούν από το διοικητικό συμβούλιο του λατρευτικού χώρου οι απαραίτητοι διαγωνισμοί για την ανάδειξη των ανάδοχων εταιρειών που θα αναλάβουν τη φύλαξη, τον καθαρισμό, την προμήθεια αναλώσιμων υλικών και άλλες υπηρεσίες.

Όλα τακτοποιημένα! Έτσι, όπως, τις περισσότερες φορές, τακτοποιημένα έφτασαν στην χώρα μας βάρκες με παράνομους μετανάστες και χωρίς να βρουν αντίσταση, πάτησαν ελληνικό έδαφος και σίγουρα μαζί τους «κουβάλησαν» πράκτορες των Τούρκων (θα ήταν ανόητη η Άγκυρα να δεν έβαζε πράκτορες μέσα στις ορδές των μουσουλμάνων που έρχονται) και τζιχαντιστές που θέλησαν να ξεφύγουν της σύλληψης στην Συρία.

Και αφού μετά τον υποκινούμενο –σύμφωνα πια και με την κυβέρνηση της χώρας- ξεσηκωμό των αλλοδαπών στην Μόρια, από τις ΜΚΟ, μουσουλμάνοι θα διαμοιραστούν στην Ελλάδα, ανοίγουν και το ισλαμικό τέμενος για να νιώσουν ακόμα πιο βολικά οι «μετανάστες και πρόσφυγες», όπως τους ονομάζουν.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι πως το τέμενος του Ισλάμ στην Αθήνα, θα προβάλλει ένα σοβαρό πρόσωπο των μουσουλμάνων «μεταναστών» στην Ελλάδα, σε αντιδιαστολή με τα παράνομα τζαμιά που θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν, όπως παραδέχθηκαν μουσουλμάνοι χθες (ΕΔΩ). Ενώ, δηλαδή, στα διάσπαρτα τζαμιά, θα διδάσκονται, προφανώς, εδάφια του Κορανίου που κάνουν λόγο για «άπιστους» και «σφαγές», στο Ισλαμικό Τέμενος, η προσευχή θα παρουσιάζεται ως ένα είδος πολιτικής συγκέντρωσης υπέρ της «ειρηνικής συμβίωσης« με τους Έλληνες, αλλά και της προώθησης των, διαρκώς αυξανόμενων, απαιτήσεων των νέων κατοίκων της Ελλάδας.

Στα «σπλάχνα» του τεμένους ενδέχεται να «γεννηθεί» μία μουσουλμανική πολιτική παράταξη, η οποία θα βρίσκεται ιδεολογικά κοντά με την Αριστερά, όπως έχουν δείξει διάφορα βίντεο που κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Μοναδική ελπίδα μας είναι να «φουντώσουν» οι έριδες μεταξύ των διάφορων μουσουλμανικών δογμάτων, ώστε να επιβραδύνουν ή να εμποδίσουν την συνεννόηση προς δημιουργία ισχυρού ισλαμικού κομματικού μηχανισμού, ο οποίος θα επιδιώξει την εκλογή του στο Κοινοβούλιο των Ελλήνων και γιατί όχι την συμμετοχή του στην διακυβέρνηση της χώρας (ψηφοφόροι υπάρχουν και μπορούν να υπάρξουν άφθονοι).

Και τότε…

ΦΩΤΟ eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •