Ειπώθηκε σε πανελλήνιο κανάλι: «Στρατολόγος τζιχαντιστών» αλωνίζει στη Λέσβο (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πάγωσαν» οι καλεσμένοι τηλεοπτικής εκπομπής με τα όσα ειπώθηκαν.

Για «στρατολόγους τζιχαντιστές του Ερντογάν» που βρίσκονται στην Ελλάδα και κατοικούν μόνιμα στη Λέσβο έγινε λόγος στην πρωινή εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου.

Ο πανεπιστημιακός καθηγητής, Γιάννης Μάζης, αποκάλυψε κάτι που αποτελεί την εφιαλτική πραγματικότητα σε νησιά όπως η Λέσβος.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή του OPEN TV την δράση ενός στρατολόγου τζιχαντιστή στη Λέσβο, ο οποίος για λογαριασμό της Τουρκίας συγκεντρώνει «άγριους πολεμιστές» που θα πολεμήσουν τον Στρατάρχη Χαφτάρ στη Λιβύη!

Μάλιστα οι αποκαλύψεις του εν λόγω καθηγητή επέφεραν «παγωμάρα» στο τηλεοπτικό στούντιο με τους παρουσιαστές να μην μπορούν στην κυριολεξία να πιστέψουν ό,τι άκουσαν.

«Είναι ένας στρατολόγος τζιχαντιστής ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Μυτιλήνης αν δεν απαατώμαι και ο οποίος έχει βγάλει μία σχετική ανακοίνωση στο Facebook.

Ψάχνει να βρει άγριους πολεμιστές από την Μυτιλήνη».

Απαντώντας στις αλλεπάλληλες απαντήσεις των έκπληκτων παρουσιαστών, ο κ.Μάζης έκανε λόγο για αμοιβή 1.500 ευρώ στον κάθε «υποψήφιο πολεμιστή».

Αυτούς λοιπόν «φιλοξενούμε» στην χώρα μας. Το παρακάτω βίντεο αποτελεί μόνο ένα μικρό δείγμα των ανθρώπων που κατοικούν διασκορπισμένοι σε ολόκληρη την επικράτεια:

(φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί