Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης όλες αυτές τις ημέρες βρίσκεται εκεί στο σημείο 0 στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση «Ηθικόν ακμαιότατον»!
Αυτοί είναι οι Εβρίτες, δεν φεύγουν από εδώ όπως κυκλοφόρησαν κάποια απαράδεκτα δημοσιεύματα ότι οι κάτοικοι των Καστανεών εκκενώνουν το χωριό, ΟΧΙ, είναι όλοι τους εδώ και δίνουν μάχη ενωμένοι σαν μια γροθιά.
Αυτές τις δύσκολες ώρες το μήνυμα που στέλνει ο Έβρος είναι «Μάγκες, ο Έβρος ΔΕΝ πέφτει με τίποτα, να το ξέρετε”.
Τηλεφωνική επικοινωνία Μαυρίδη με τον πρωθυπουργό
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό είχε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.
Σύμφωνα με όσα έγραψε σε ανάρτησή του ο δήμαρχος της Ορεστιάδας του διαβεβαίωσε για το υψηλό ηθικό των Εβριτών.
Συγκεκριμένα έγραψε:
“ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ κ.ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ.ΜΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ.
ΤΟΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ”.
e-evros – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραήλ – νόμος για θανατική ποινή: Για “επικίνδυνη κλιμάκωση” κάνουν λόγο 8 μουσουλμανικές χώρες
- Συνάντηση Ν. Δένδια με τον ΥΠΕΞ της Σιγκαπούρης
- Ορφανό κοτοπουλάκι βρήκε παρένθετη μητέρα σε ένα… φτερό ξεσκονίσματος (ΦΩΤΟ)
- “Δύσκολο να μεγαλώνεις γονείς” – Το χιουμοριστικό βίντεο Ελληνίδας tiktoker
- Η Μόσχα είναι έτοιμη να συμβάλει στην επίλυση του πολέμου στο Ιράν, σύμφωνα με το Κρεμλίνο
- Πρόστιμα για υπέρβαση του πλαφόν στα καύσιμα σε Αττική και Ρόδο
- “Τηλεργασία” για την εξοικονόμηση ενέργειας στη Μαλαισία, αύξηση επίναυλου καυσίμων σε εσωτερικές πτήσεις στην Κίνα
- Το Πακιστάν δηλώνει ότι είναι σε συνομιλίες με το Αφγανιστάν για τον τερματισμό της σύγκρουσής τους
- 21χρονη Τουρκάλα influencer αυτοκτόνησε πηδώντας από γέφυρα – Της φώναζαν να μην το κάνει
- Το διαδίκτυο “γλέντησε” την αφρικανική σκόνη – Οι καμήλες “βγήκαν βόλτα”, vid









