Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής-δολοφονίας του Μάριου: Άλλα 9 άτομα παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012, καθώς άλλα εννέα άτομα παραπέμπονται για εμπλοκή στην υπόθεση. Η σορός του άτυχου νεαρού δεν έχει βρεθεί ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», για την υπόθεση παραπέμπονται στον αρμόδιο […]

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012, καθώς άλλα εννέα άτομα παραπέμπονται για εμπλοκή στην υπόθεση.

Η σορός του άτυχου νεαρού δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», για την υπόθεση παραπέμπονται στον αρμόδιο ανακριτή και εισαγγελέα με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών:

  • Η σύζυγος του 77χρονου βασικού κατηγορούμενου,
  • Ο γιος του 77χρονου, αστυνομικός της κρατικής ασφάλειας,
  • Ο δεύτερος γιος του 77χρονου, επίσης αστυνομικός,
  • Δύο άτομα στα οποία ο 77χρονος ανέθεσε να εξαφανίσουν το πτώμα του Μάριου,
  • Τρία άτομα τα οποία παρείχαν κάλυψη στην εγκληματική ομάδα και κυρίως στον 77χρονο «αρχηγό» και
  • Ιδιοκτήτης εταιρίας με οχήματα προς απόσυρση και φίλος του 77χρονου.

Οι παραπάνω τρεις ήταν υπάλληλοι στην εταιρία.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Ιούλιο του 2019, για την υπόθεση καταδικάσθηκαν: ο 77χρονος «φίλος της οικογένειας» και βασικός κατηγορούμενος σε ισόβια και κάθειρξη 20 ετών για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αρπαγή, απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας. Ο άνδρας που έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα στη μητέρα του Μάριου σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή για απόπειρα εκβίασης. Ο τρίτος κατηγορούμενος – συνεργός του 77χρονου σε δύο έτη με αναστολή για σύσταση συμμορίας. Ο τέταρτος σε ποινή φυλάκισης τριών ετών εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα για σύσταση συμμορίας.

Η πρώτη αντίδραση της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου
«Θα τους τιμωρήσει ο Θεός». Αυτό είπε η μητέρα του Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη μιλώντας στην εκπομπή μετά τις νέες εξελίξεις.

«Με τη βοήθεια του Θεού και τη δικαιοσύνη, η οποία κάνει πολύ σωστά τη δουλειά της θα βρω τα υπολείμματά του, πού τα έχουν πετάξει όπου τα έχουν πετάξει» λέει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

«Αυτό τίποτα άλλο, ούτε ζητώ εκδίκηση, ούτε θέλω να τους τιμωρήσω. Εγώ δε θα τους τιμωρήσω. Θα τους τιμωρήσει ο Θεός. Ζητώ να μου πούνε πού το έχουνε πετάξει να μου το πούνε και ας τους αναλάβει ο Θεός από εκεί και πέρα. Εγώ δε θέλω να τους κάνω τίποτα Και στο τέλος θα δικαιωθούμε. Έχω ήδη δικαιωθεί μέχρι στιγμής και θα δικαιωθώ μέχρι τέλος και εκεί θα βρω ότι έχει απομείνει από το παιδί μου» καταλήγει η Βαρβάρα Θεοδωράκη

Το χρονικό της υπόθεσης
Το θρίλερ της εξαφάνισης του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου ξεκίνησε στις 9 Αυγούστου του 2012 όταν έφυγε με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του για διακοπές.

Τα ξημερώματα της 10ης Αυγούστου, η μητέρα του δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από αγνώστους που της ζητούσαν 620.000 ευρώ ως λύτρα, προκειμένου να απελευθερώσουν το παιδί της.

Τότε στην υπόθεση ενεπλάκη ένας 73χρονος οικογενειακός φίλος ο οποίος έπεισε την μητέρα να μην ειδοποιήσει αμέσως τις αρχές αναλαμβάνοντας εκείνος να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε, όπως της είπε, να βρεθεί ο 26χρονος.

Την επόμενη ημέρα το αυτοκίνητο του νεαρού βρέθηκε στο Παλαιό Φάληρο. Όπως αποδείχθηκε στην πορεία ο 73χρονος ήταν ο εγκέφαλος της απαγωγής και δολοφονίας του άτυχου νεαρού το πτώμα του οποίου δεν έχει εντοπιστεί επτά χρόνια μετά το χαμό του.

newsbeast / photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί